SOCIAL MEDIA

maanantai 12. huhtikuuta 2021

HEI KEVÄT JA HYVÄ MINÄ!

P4110160

Heissan, täällä ollaan taas! Lupasin palailla tänne taas, kunhan koulukiireet helpottaa ja ette arvaakaan, kuinka hyvältä tuntuu sanoa, että nyt ne ovat helpottaneet. Palautin opparin arvioitavaksi viime viikolla, palautettavat malliston asukokonaisuudet ovat valmiit ja sain tänään myös tehtyä kypsyysnäytteen. Edessä on enää malliston kuvaukset sekä viimeinen julkaisuseminaari. Tuntuu niin hyvältä. Olen aidosti ylpeä itsestäni ja siitä työmäärästä, minkä olen tehnyt opinnäytetyöni eteen. En mennyt siitä, mistä aita on matalin ja voin rehellisesti sanoa olevani ylpeä työstäni. 

Tällä hetkellä on myös ehkä vähän outo olo, sillä stressi on tiessään ja valtava työmäärä myös ohi. Tuntuu, että edelleen täytyisi käyttää kaikki aika hyödyksi ja tehdä opparia, mutta todellisuudessa ei tarvitse. Kestää varmaa taas hetki tottua tähän "uuteen" arkeen. Onneksi tekemistä ja muita pieniä koulujuttuja riittää kumminkin toukokuun lopun valmistumiseen asti. Sellain sopivasti, vähäisissä ja rennoissa määrin.

P4110049 P4110135 P4110087

Kevätkin tuntui saapuvan juuri sopivasti, sillä nyt on myös aikaa oikeasti nauttia siitä. Eilen ja tänään on ollut mielettömän lämpöisiä päiviä. Suoritin viikonloppuna kunnon kevätsiivouksen ja kaivoin samalla kaikki kevätkengät ja -takit esiin. Mökkeilykuume sen kun kasvaa ja pidän sormet ristissä, että vappuna pääsisin viettämään synttäreitäni mökille.

Kevään myötä sekä ajan vapautumisen myötä palo valokuvaukseen ja kaikkiin omiin luoviin projekteihin on taas kasvanut. Olen jo innolla suunnitellut, mitä neuleprojekteja aloitan nyt kun niille on taas aikaa. Lista on ainakin pitkä, mitä kaikkea haluan tehdä ja on hyvinkin mahdollista, että aloitan ensimmäisen projektin jo tänä iltana tai viimeistään huomenna. 

P4110162

Niin kivaa, kun on taas aikaa tällekin! <3 Ihanaa viikkoa ja palataan taas mahdollisimman pian!

Lähetä kommentti