SOCIAL MEDIA

tiistai 9. maaliskuuta 2021

MITÄ IHAN OIKEASTI KUULUU? + SIPOONKORVEN KANSALLISPUISTO

P3070233

Mitä teille kuuluu? 

Rehellisesti sanottuna, en itse oikein osaa vastata tuohon kysymykseen tällä hetkellä. Tai osaan, mutten lyhyesti. Sen takia on ehkä helpompaa vaan vastata "ihan hyvää", kuin alkaa avaamaan, mitä oikeasti kuuluu. Miulle nimittäin kuuluu hyvää ja huonoa, kaikkea sekaisin. Miulle kuuluu kiirettä, stressiä, epätoivon hetkiä ja ahdistusta. Miulle kuuluu myös iloa, energiaa ja onnea. 

Koulu on taas kiinni ja koko loppukevät on vielä aika suuri kysymysmerkki. Teen tällä hetkellä opinnäytetyöni kirjallista osuutta sekä mallistoa täyspäiväisesti kotona. Valmistumiseni onkin enää tuosta opparipläjäyksestä ja sen valmistumisesta kiinni. Aikaa on enää tämä sekä ensi kuukausi. Välillä tuntuu, että kaikki on ihan p*skaa ja tekisi mieli heivata koko oppari jonnekin kauas pois. Välillä taas tulee toivon pilkahduksia ja luotan itseeni sekä siihen, että tästä(kin) selvitään. Onneksi työ on ihan hyvällä mallilla, niin pystyn päivä päivältä luottamaan enemmin siihen, että hoidan tämän kotiin.

20210307_133744 P3070095 P3070108 P3070088 P3070179

Henkireikä tässä koko koronaopparisekoilu-keväässä on ehdottomasti luonto, ulkoilu ja urheilu. Ilman noita kolmea en varmasti jaksaisi. Luonnossa ja urheillessa saan ajatukset täysin pois kaikesta muusta ja pystyn keskittymään vain siihen hetkeen. Arkipäivienkin lemppari hetkiä on tehdä kotona treeni tai kävellä Elmon kanssa metsässä. Saan niistä hetkistä hyvää oloa ja voimaa jaksaa.

Viime sunnuntaina lähdimme päiväretkelle Sipoonkorven Kansallispuistoon (josta kaikki postauksen kuvat ovat) poikaystäväni ja Elmon kanssa. Innostuimme reippailemaan 12 km verran, paistoimme makkaraa ja nautimme talvisesta luonnosta. Vaikka kotiin päästyä jalat olivat poikki, niin mieli oli kirkas ja fiilis onnellinen. On onni, että vaikka kaikki muut paikat ovat kiinni, niin luonto on aina auki. Toivon todella, että myös tulevina viikkoina voin lähteä keskelle luontoa hengittelemään, rauhoittumaan ja keräämään energiaa aina, kun sitä tarvitsen.

Mistä te saatte hyvää oloa ja energiaa arkeen?

P3070091

2 kommenttia :