SOCIAL MEDIA

sunnuntai 14. helmikuuta 2021

LASKIAISSUNNUNTAI, YSTÄVÄNPÄIVÄ & AAMIAINEN METSÄSSÄ

P2140032

Miun koko viikko on mennyt aikamoisessa sumussa, nimittäin kouluhommasumussa. To Do -lista on ollut superpitkä ja arkipäivät olen vääntänyt hullunlailla kouluhommien parissa. Jouduin myös tuomaan kouluhommat viikonlopulle ja olen tänään sekä eilen tehnyt kouluhommia. Yleensä haluan pitää viikonloput täysin vapaina kouluhommista, mutta nyt oli pakko joustaa omasta periaatteesta. Koko ensi viikko tulee olemaan vielä aikamoista haipakkaa, mutta toivottavasti viikonlopuksi helpottaa.

Koska viikkoni on ollut aika kuormittava, olen halunnut ottaa aina tunnin pari kunnon irtautumisaikaa kouluhommista. Olen käynyt muutamana iltana hiihtämässä, ulkoillut pitkiä lenkkejä Elmon kanssa ja katsonut kaikessa rauhassa telkkaria. Tänään päätin ystävänpäivän sekä laskiaissunnuntain kunniaksi pakata aamupalan, kahvit ja laskiaispullat reppuun ja lähteä ulos nauttimaan aurinkoisesta säästä. Suuntasimme Elmon ja poikaystäväni kanssa lähimetsään aamiaiselle. Pieni hetki poissa kotoa (ja kouluhommien luota) teki superhyvää ja raittiissa ulkoilmassa vietetty aamu toi paljon energiaa. Eikä vaatinut isoja ponnisteluja pakata aamupala reppuun ja kävellä lähimetsään. Pitäisi useamminkin tehdä tällaisia spontaaneja pakohetkiä arjen keskeltä. 

P2140038 P2140028 P2140032

Kunhan selviän ensi viikosta ja aikaa on taas muullekin kuin opparin teolle, niin palaan tänne blogiin uusimman neulepostauksen kanssa. Neule-aiheiset postaukset ovat blogini luetuimpia yleensä ja rakastan jakaa neuleitani täällä. Seuraava neulepostaukseni tulee mahdollisesti kera ohjeen, joten pysykää kuulolla. 

Nyt aion nauttia loppu illan "vapaista" ja tehdä pienen treenin sekä ulkoilla Elmon kanssa. Odotan kyllä jo ensi viikonloppua, josko silloin pääsisi oikeasti lepäämään ja nauttimaan viikonlopusta. 

Tsemppiä teille myös ensi viikkoon! <3

P2140039

Lähetä kommentti