SOCIAL MEDIA

torstai 28. tammikuuta 2021

MITÄ KIRJOITTAA, KUN EI OLE MITÄÄN MITÄ KIRJOITTAA?

20210122_102008-2

Olen tällä viikolla jokainen päivä yrittänyt käydä tämän postauksen kimppuun. Olen ties kuinka monta kertaa avannut tämän luonnoksen ja tuijottanut näyttöä. Tuijottanut monen monta minuuttia ja miettinyt, mitä hemmettiä kirjoittaisin. Lopulta olen ottanut puhelimen käteen ja ruvennut selaamaan kaikkea muuta, päätyen siihen, että suljen koneen ja mietin, että huomenna kirjoitan sen postauksen. Aina tulee se huominen ja pää lyö edelleen tyhjää. No, tänään sitten päätin tarttua härkää sarvista ja saada tämän tehtyä. Ja näemmä päädyin kirjoittamaan siitä, kun ei ole mitään kirjoitettavaa. No, aihe kai sekin on...

Jos totta puhutaan, niin halusin vaan päästä julkaisemaan nämä viime viikonlopun kuvat Tahkolta. Kauheasti ei kuvia tullut räpsittyä, sillä päivät kuluivat rinteessä. Rinteessä taasen oli aika valkoista, sumuista ja lumista, niin kuin kuvista voi ehkä päätellä. Maisemat katosivat lumituiskeen ja sumun taakse. Kivaa oli silti! Oli mahtia päästä laskemaan pitkästä aikaa. Voi, kun sitä pääsisi harrastamaan useamminkin.

IMG_2404 20210123_103531 20210123_130754

Jotenkin tuntuu, että tällä hetkellä arkipäivät menevät aika sumussa. Työstän kotona opinnäytetyötäni ja viimeisiä koulukurssejani. Tekemistä riittää ja välillä on vaikea lopettaa kouluhommat päivältä, kun joku peikko päässä huutelee, että olisiko pitänyt vielä tehdä sitä ja tätä. Opinnäytetyö etenee hitaasti ja tuntuu, että vaikka kuinka tekee, ei näkyvää edistystä saa aikaiseksi. Samalla kun valmistumista odottaa innolla, se myös hieman jännittää. Alan työtilanne ei varsinkaan tällä hetkellä ole kovin hyvä ja tulevaisuus mietityttää. Kaikki on vielä niin auki ja toisaalta taas maailma on mahdollisuuksia täynnä. Täytyy vain koittaa itse pysyä positiivisena ja avoimin mielin. Jännä nähdä, mistä sitä löytää itsensä loppuvuodesta. 

Tänään aion kumminkin löytää itseni vielä hiihtoladulta. Olen huomannut että parasta lääkettä koulu- ja tulevaisuusstressille on ulkoilu ja urheilu. Varsinkin kun päivät tekee kotona hommia, tekee hyvää päästä myös ulos tuulettumaan. Onnea on koira, jonka kanssa tulee lenkkeiltyä useamman kerran päivässä. Ja onnea on myös ihan kodin kulmilta lähtevät hiihtoladut. Muutamaan vuoteen ei ole tullut hiihdettyä, joten saa nähdä, mitä siitä hommasta tulee.

Tsemppiä kaikille arjen keskelle, huomenna se viikonloppu taas saapuu! <3

20210122_102024 IMG_2401

Lähetä kommentti