SOCIAL MEDIA

keskiviikko 20. tammikuuta 2021

KAAKAORETKI SARVIKALLIOLLA

P1170013

Olen jo jonkin aikaa ikävöinyt kunnon luontoretkiä. Sitä, kun eväät repussa lähtee talsimaan polkuja pitkin ja kun reissun tavoitteena on vaan päästä nauttimaan luonnosta. Viime sunnuntaina pääsin pitkästä aikaa retkeilemään. Pakattiin kaakaot reppuun ja lähdettiin tutustumaan meille uuteen retkikohteeseen, Sarvikallioon. 

Sarvikallio sijaitsee Tuusulassa ja sitä kiersi reilun kolmen kilometrin reitti. Talviretkeilykohteeksi oiva valinta. Poluilla pääsi kulkemaan hyvin ja kalliolta löytyi upea näköalapaikka. Juotiin lämpöiset kaakaot samalla kun ihailimme maisemaa. Elmolla oli taas niin kova vauhti päällä, että hän ei olisi malttanut pitää mitään kaakaotaukoja, vaan pieni olisi vaan halunnut mennä jatkamaan tutkimusmatkaansa. On hauska huomata, miten paljon koirakin nauttii, kun pääsee luonnon äärelle. 

Jouduin hankkimaan Elmollekin oman talvitakkinsa, sillä pieni alkoi palelemaan kovimmilla pakkasilla. Sen takia valittiinkin sunnuntain retkikohteeksi joku sopivan lyhyt reitti, jottei Elmolle ehtisi tulla kylmä. Päinvastoin kumminkin kävi ja Elmolla taisi melkeinpä tulla liian lämmin takki päällä.

20210117_114152 P1170016 P1170006 20210117_121411

Luontoon, jos minne on hyvä paeta hetkeksi koulustressiä ja -ahdistusta. Luonnossa unohtuu kaikki stressi ja tulee tunne siitä, että kyllä kaikki järjestyy, niin kuin on aina ennenkin järjestynyt. Luonnosta saa voimaa ja rutkasti hyvää oloa. Tämä alkuviikko on taas tehty ja menty tukkaputkella, sillä loppuviikoksi suuntaamme Tahkolle laskettelemaan. Olen niin innoissani siitä, että pääsen ensimmäistä kertaa tänä talvena rinteeseen. Pieni hengähdystauko taas kaikesta tekee varmasti hyvää ja pääseepähän nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta taas mielin määrin.

Palaillaan taas ensi viikolla asiaan! <3 

P1170010 P1170022 IMG_2386

Lähetä kommentti