SOCIAL MEDIA

maanantai 7. joulukuuta 2020

KÄNNYKKÄKUVIA VIIKONLOPULTA JA ITSENÄISYYSPÄIVÄN VIETTOA

20201204_113659(0)

Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu ja itsenäisyyspäivä! Me vietimme viikonloppua rennoissa ja mukavissa merkeissä. Ulkoilua, elokuvia, neulontaa ja jouluherkkuja. Paketoin myös joululahjoja erään innokkaan pienen apurin kanssa. Tämä apuri tosin yritti koko ajan repiä rapisevia lahjapapereita ja syödä kaikki koristenauhat. Sain onneksi lahjat paketteihin, vaikka ihan helpointa se ei tällä kertaa ollut.

Eilen vietimme itsenäisyyspäivää kotona poikaystäväni kanssa kahdelleen. Söimme aamupalaksi mahat täyteen riisipiirakoita munavoilla. Aamupalan jälkeen lähdimme pitkälle aamulenkille Suomen kauniiseen luontoon. Vaikka oli harmaa ja kostea sää, niin silti siinä oli jotain kaunista ja melankolista. Elmokin taisi nauttia aika kovasti, sillä hän ehti selän takana taas pyöriä mudassa... Kotona ei ollutkaan enää niin iloinen, kun tajusi joutuvansa suihkuun.

Itsenäisyyspäivän viettoa jatkoimme katsomalla Tuntemattoman sotilaan sekä herkuttelemalla glögijuustokakulla. Illalliseksi kokkasimme poronkäristystä, josta tuli yllättävän hyvää, vaikka oli ensimmäinen kerta, kun valmistin mitään käristystä. Iltaa istuimme television ja herkkujen äärellä. Mukava ja rento itsenäisyyspäivä, joka nosti kyllä taas paljon ajatuksia pintaan. Ajatuksia siitä, mitä toiset ovat joutuneet kokemaan maamme itsenäistymisen puolesta. Ja ajatuksia siitä, miten korvaamaton, kaunis ja turvallinen meidän kotimaamme onkaan. On meidän tehtävämme arvostaa ja vaalia sitä. 

20201205_134122 20201206_110504 20201206_182200

Tänään ollaankin taas palattu arkeen, eli toisin sanoen opparin ääreen. Tämä viikko tehdäänkin taas tiiviisti sen parissa hommia, niin kuin myös ensi viikko. Sitten aion ottaa muutaman viikon ansaitusti lomaa koko projektissa ja keskittyä vaan joulun viettoon. Sitä odotellessa siis!

Tsemppiä uuteen viikkoon, onneksi joulu on jo ihan nurkan takana! <3

20201204_113702

Lähetä kommentti