SOCIAL MEDIA

keskiviikko 4. marraskuuta 2020

JOULUN ODOTUSTA JA UUSI NEULOTTU PIPO

PB040099

Marraskuun alku tarkoittaa miulle sitä, että voin päästää sisäisen jouluintoni valloilleen. Ennen marraskuuta koitan pitää matalaa profiilia joulufiilistelyn suhteen, mutta kun halloween on vietetty, ei tarvitse jouluintoa peitellä enää yhtään. Olenkin jo kaivanut kaikki jouluvalot ja koristeet esiin. Jouluradio soi taustalla aina jotain puuhaillessa. Lisäksi eilen kävimme ostamassa meille tekokuusen, kynttelikön ja lisää joulukoristeita. Olen niin innoissani, enkä malta odottaa sopivaa hetkeä pistää kuusi pystyyn ja koristella se. Päädyimme tekokuuseen, sillä itse joulua emme kumminkaan ole viettämässä kotona, joten kuusen onkin tarkoitus tuoda iloa ja valoa joulun odotuksen ajan. Oli muuten aika vaikeaa löytää tekokuusi, joka ei näyttäisi tekokuuselta eikä maksaisi maltaita. Löydettiin kumminkin lopulta sopiva Clas Ohlosonilta.

Marraskuu voi olla kaikessa synkkyydessään aika masentava, joten kaikki asiat, jotka tekevät siitä vähemmän masentavan ovat tervetulleita. Olen jopa nauttinut pimeistä illoista, kun olen laittanut joululeffan pyörimään, lämmittänyt glögiä ja jouluvalojen sekä kynttilöiden loisteessa kilistellyt neulepuikkoja. Näin ei ole syysmasennus iskenyt ainakaan vielä, joten voin ehdottomasti suositella joulufiilistelyä sen ehkäisemiseen.

PB030017 PB030022 PB030027 PB040211

Kuvissa näkyykin uusin valmis neulomukseni. Neuloin viime vuonna Novitan Hygge-langasta ruskean pipon ja koska se on ollut ihan yksi lemppareitani, päätin neuloa myös toisen eri värisenä vaan. Tämä muhkea villapipo pitää kyllä korvat lämpöisenä. Muuten olen viime aikoina neulonut paljon joululahjoja, joista ei tietenkään voi hirveästi jakaa kuvia, ainakaan vielä. 

Huomenna hypätäänkin Elmon kanssa junaan ja matkataan Lappeenrantaan pitkän viikonlopun viettoon. Niin kiva viikonloppu varmasti luvassa perheen kanssa. Säätkin näyttävät suosivan, joten innolla kyllä odotan vapaapäiviä. Kivaa loppuviikkoa myös teille! <3

PB040187

2 kommenttia :

  1. Hei. Olisi kiva jos vastaisit kysymyksiin. Mm. riddareissa on kyselty langan kestävyydestä ja menekistä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! En valitettavasti välttämättä huomaa vanhoihin postauksiin tulleita kommentteja/kysymyksiä, sillä ne hukkuvat muiden alle. Vastailen kyllä mielelläni kysymyksiin aina, kun ne huomaan! Parhaiten miut myös tavoittaa sähköpostin välityksellä tai instassa, jos on kysyttävää jostain vanhemmasta neuleesta. :)

      Poista