SOCIAL MEDIA

tiistai 10. marraskuuta 2020

ISÄNPÄIVÄVIIKONLOPPU

PB070003

Palasimme eilen iltapäivällä Elmon kanssa Lappeenranta-reissulta kotiin. Meillä oli kyllä taas niin mukava viikonloppu. Elmolla varsinkin taisi olla hurjan hauskaa, sillä pieni on tänään nukkunut koko päivän enemmän tai vähemmän. Eihän sitä Lappeenrannassa malttanut kamalasti nukkua, kun piti vaan koko ajan olla riehumassa Oskun kanssa. On kyllä onni, että koirat tulevat keskenään noin mahtavasti juttuun. 

Viikonloppu kului perheen kanssa laatuaikaa viettäen. Syötiin hyvin, saunottiin, ulkoiltiin, pelailtiin pelejä sekä vaan oltiin ja nautittiin. Sunnuntaina juhlistettiin myös iskää muun muassa herkkuaamiaisen, kakkukahvien sekä iskän toiveillallisen merkeissä. Käytiin myös kiertämässä aamulla äidin ja isän sekä koirien kanssa Mikonsaaren luontopolku. Aurinko paistoi koko lenkin ajan kauniisti ja oli hetkittäin vaikea uskoa, että tosiaan eletään marraskuuta. Myös kauniit pakkasaamut ovat tehneet paluunsa (jeee), enää puuttuu ne lumihiutaleet.

20201108_103237 20201108_103334 20201108_103509 20201108_132842

Lähes tyhjä kameran rulla voi joskus myös olla merkki onnistuneesta viikonlopusta. Aina ei tee mieli räpsiä kaikesta kuvia, vaan välillä haluaa keskittyä vaan ottamaan kaiken ilon irti hetkistä juuri siinä hetkellä, eikä vasta kuvien läpi. Viikonlopun kuvasaldo onkin aika olematon näitä muutamaa kännykkäräpsyä unohtamatta. Halusin kumminkin tulla jakamaan edes nämä muutamat kuvat ja kertomaan, miten paljon nautinkaan kunnon perheviikonlopusta. Ihanaa myös, että pian on joulu, sillä silloin jos milloin tulee vietettyä yhteistä aikaa lähimmäisten kanssa. 

Tänään olenkin palannut kouluarkeen taas hetkeksi. Pieni loma opparin teosta teki myös hyvää. Nyt tuntuu, että on taas uutta puhtia kaikkeen. Onnistuneista viikonlopuista/vapaapäivistä saa niin paljon uutta energiaa. Varsinkin näin vuoden pimeimpänä aikana on tärkeää, että velvollisuuksien lisäksi kalenterista löytyy myös niitä kivoja juttuja ja kivoja päivä, sillä ne oikeasti auttavat jaksamaan. Paremmin kuin mikään muu! <3

PB070005

Lähetä kommentti