SOCIAL MEDIA

lauantai 21. marraskuuta 2020

ENSILUMEN TAIKAA

PB200339

Vihdoin eilen meille satoi lunta. Heräsin perjantaiaamuna ensimmäisen kerran puoli viiden aikaa, kun Elmo vinkui pihalle. Lähdin silmät ristissä käymään pihalla ja vastassa olikin aika iloinen ylläri. Kadut ja puut olivat peittyneet lumikerroksen alle, ihan oikean pakkaslumen. Elmo oli myös ihan onneissaan ja kirmaili pitkin lumen peittämiä nurmikoita. Vaikka yhtään ei olisi malttanut, niin mentiin vielä muutamaksi tunniksi sisälle nukkumaan. 

Aamupalan jälkeen otin kameran sekä Elmon ja suunnattiin lähimetsän kautta ihanalle peltoreitille. Aurinko nousi taivaalle, lumi rapisi kenkien alla ja pakkanen nipisteli poskia. Onneksi sattui hyvin, ettei ollut mitään luentoja, niin pystyttiin käyttämään aamu ulkoiluun ja kauniin maiseman ihailuun. En tiedä yhtään kumpi oli enemmän innoissaan, minä vai Elmo. Oli kyllä hauska seurata millaista iloa lumi tuo pienelle pennullekin. Elmo hyppi pitkin lumisia puskia, säntäili hurjaa vauhtia menemään, kieri lumessa ja tietty maisteli, miltä se valkoinen kylmä asia maistuu. Itse innostuin räpsimään monen monta kuvaa. Niistä kuvista tuli mielestäni niin kivoja, että oli oikein vaikeuksia päättää, mitä laitan tänne blogiin, jottei tästä tulisi ihan kilometripostausta. Tässä nyt kumminkin kunnon kuvapläjäys. Eikö lumi olekin kaunista!?

PB200308-2 PB200292 PB200298 PB200336 PB200312 PB200288

Tänään on vielä jatkunut kauniin luminen maisema ja pikkupakkanen. Illaksi oli kumminkin luvattu vesisadetta, joten kohta palataan taas samaan masentavaan harmaaseen näkyyn. Onneksi ollaan kumminkin ulkoiltu nyt paljon ja päästy edes vähän nauttimaan talvesta. Tuntuu, että tämä tuli niin sopivaan väliin, sillä tämä viikko on ollut aika stressaava ja päivät ovat kuluneet pitkälti opinnäytetyön parissa painiessa. Nyt on taas saanut luonnosta, valokuvauksesta ja ulkoilusta uutta energiaa. 

Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu muutenkin rentoutuminen ja joulufiilistely. Meinataan tänään vielä leipoa pipareita ja illalla katsella Yksin kotona -joululeffaa. Klassikko joululeffoja, joihin ei vaan koskaan kyllästy ja aina katsottava uudelleen.

PB200274 PB200310 PB200276 PB200280

Viettäkää ihana viikonloppu! <3

Lähetä kommentti