SOCIAL MEDIA

keskiviikko 7. lokakuuta 2020

SYYSMÖKKEILYÄ & ARJEN VILINÄÄ

PA030107 PA030117

Huhheijaa, mitä härdelliä viime päivät ovat olleet. Tarkoitus oli tulla jo maanantai-iltana päivittelemään viikonlopulta kuvia, mutta enpäs ehtinytkään, kun vasta tänään. Alkuviikko on mennyt kuin hujahtaen. Päivät on täyttyneet koulusta ja kouluhommista. Lisäksi ollaan juostu pariinkin otteeseen eläinlääkärissä, sillä Elmolla epäiltiin varpaassa murtumaa. Luojan kiitos, varvas ei ollut murtunut, vaan ilmeisesti nyrjähtänyt. Kipulääkekuurilla ja levolla pitäisi siis parantua. Tosin, kukapa saisi tuon 4-kuukautisen russelinpennun tajuamaan, että nyt pitäisi koittaa ottaa vähän rauhallisemmin? Hänen elämän ohjenuorana kun tuntuu toimivan se, että mennään täysillä, vaikka sitten kolmella tassulla... Eläinlääkärikäyntien sekä koulun lisäksi olen koittanut hyödyntää lopun ajan kotitöihin. Tosin sillä menestyksellä, että pyykkivuori on vaan kasvanut kasvamistaan. Iltaisin olen istahtanut hetkeksi sohvalle katsomaan televisiota, todennut olevani liian väsynyt keskittymään mihinkään ja painunut pehkuihin unten maille. Siinä miun alkuviikko tiivistettyvä.

Mutta nyt pari päivää myöhemmin, miulla on vihdoin aikaa tulla kirjoittelemaan tätä postausta sekä myös käymään sen pyykkivuoren kimppuun. Mentiin tosiaan viime keskiviikkona Elmon kanssa Lappeenrantaan. Tein sieltä käsin koulua, kun meillä nyt tosiaan on tällä hetkellä kaikki etänä. Oli kiva päästä taas edes hetkeksi vähän muihin maisemiin, kun viimeiset viikot on tullut oltua vaan kotona. Viikonloppuna käytiin myös pyörähtämässä yhden yön verran mökillä. Syysmökkeilyssä on kyllä myös omat ihanat puolensa. Tunnelmaa loi muun muassa illalla aikaisin saapuva pimeys ja alkuillasta punaisena hohtava kuu. Se pimeys on niin erilaista saaressa, mihin ei mitkään kaupungin katuvalot loista. Ainoastaan tähdet ja kuu valaisivat iltaa.

fullsizeoutput_1e08 PA030084 PA030067 PA020040 PA020025 PA010001

Tällä hetkellä kaikkialla on niin kaunista, että tekisi mieli kulkea joka paikkaan kamera kaulassa. Tämäkin on tällainen kuvapläjäys kaikista viime viikolla ja viikonloppuna räpsityistä kuvista. Täytyy ottaa nyt kaikki ilo irti ja räpsiä niitä kuvia, kun on vielä valoa ja värejä. Kun tulee marraskuu, pimeys ja vesisade, niin valokuvaaminen ei ehkä inspiroi niin kovin. Toivottavasti tänä talvena tulisi myös kunnon talvi ja ajoissa. Vielä ei kumminkaan kannata miettiä marraskuuta tai talvea (vaikka itse sitä vähän jo odotankin). Nyt nautitaan tästä kauniista ruskasta. 

PA030088 PA030077 PA030064 fullsizeoutput_1e04

Nyt loppuviikosta aikataulut onneksi helpottaa ja pääsen räpsimään valokuvia sekä tekemään muutakin mukavaa. Tavallaan tänään on ollut jo vähän sellainen fiilis, että viikonloppu alkaisi. Kouluhommia täytyy kyllä vielä huomenna ja perjantaina vääntää, mutta onneksi voin tehdä niitä ihan oman fiiliksen ja aikataulun mukaan. Itse viikonloppuna juhlistetaankin poikaystäväni valmistujaisia, joten kiva viikonloppu varmasti luvassa. Nyt aion kumminkin nauttia tästä loppuillasta Gilmore Girlsin parissa ja neulepuikkoja kilistellen, mites muutenkaan. <3 

Tsempit loppuviikkoon myös teille muille! 

PA030109

Lähetä kommentti