SOCIAL MEDIA

sunnuntai 25. lokakuuta 2020

SUNNUNTAI, JOTA OLEN KAIVANNUT

PA250184

Oi ihana sunnuntai. Sunnuntait ovat yleensä aina leppoisia, kiireettömiä sekä miellyttäviä. Tämä sunnuntai on ollut jostain syystä vielä normaaliakin ihanampi. Tiedä sitten johtuuko tuosta ekstra tunnista, mikä tähän päivään saatiin, vai mistä. Olen nauttinut tästä rennosta sunnuntaista täysin rinnoin. Koko viime viikko, joka meillä oli syyslomaviikko koulusta, meni ahertaessa opparin parissa. Tuntui siis, että kunnon lepo ja vapaa oli enemmän kuin ansaittua. Eilen siivosin perusteellisesti koko kodin, joten päätin, että tänään ottaisin vaan rennosti ja tekisin kivoja juttuja. 

Päivään on mahtunut paljon ulkoilua, neulomista, sarjoja, yhden ompeluprojektin tekoa sekä herkuttelua eilen tekemilläni kekseillä ja joulutortuilla. Ei yhtään huono. Saatoin myös aloittaa joululaulujen kuuntelemisen. Jouluunhan on enää kaksi kuukautta aikaa, niin eiköhän fiilistelyn voi jo aloittaa. Haaveilen myös jo kovasti lumesta ja kaiholla katselen muiden kuvia lumisesta Lapista. Olisi niin ihanaa saada lunta tuomaan valoa tänne harmauden keskelle. Ruska alkaa pikkuhiljaa olla kadonnut ja tällä viikolla on ollut monta todella harmaata ja sateista päivää. Pidän sormet ristissä, että saataisiin tännekin lunta, vaikka aika toivotonta se taitaa olla. 

PA250241 PA240003 PA250009 PA250107

Tänään iloa päivään toi myös se, että pääsi valokuvaamaan. Tämä vuoden aika on kaikista inhottavinta aikaa valokuvata. Arkisin ei ikinä ehdi napsia kuvia, ennen kuin tulee pimeä, joten kaikki valokuvaaminen jää aina viikonlopulle. Marraskuu onkin aika usein normaalia hiljaisempi kuukausi täällä blogissa. Ilman kuvia olisi nimittäin aika mälsää postata tänne mitään, sillä ainakin minusta kuvat ovat tärkeä osa tätä koko hommaa. Ja itselle yksi niistä syistä, miksi ylipäänsä pidän blogia. 

Nyt kumminkin aion vielä jatkaa loppu sunnuntaista nauttimista ja huomenna sitten jatkan kouluhommien parissa ahertamista. Nauttikaa tekin vielä tästä illasta ja tsemppiä ensi viikkoon! <3

PA250251 PA250222

Lähetä kommentti