SOCIAL MEDIA

keskiviikko 28. lokakuuta 2020

KOIRAN PETI MARIMEKON KANKAASTA

PA260012

Sain jonkin aikaa sitten idean koiran pedistä, joka olisi valmistettu Marimekon Unikko-kankaasta. Elmollahan on jo peti, mutta koska se tykkää nukkua yönsä meidän kanssa makuuhuoneessa ja päivisin taas olohuoneessa, ajattelin, että kaksi petiä olisi kätevämpi kuin yksi, jota aina siirrellään paikasta toiseen. Ei siis auttanut kuin lähteä toteuttamaan ideaa. 

Kaivoin ompelukoneen pitkästä aikaa esille ja viime viikonloppu siinä vierähti, että sain tuon valmiiksi. Pari kertaa meinasi ärräpäät lennellä ompelukoneen temppuilusta johtuen, mutta yllättävän kivuttomasti tuo valmistui. Ompelin päälliseen vetoketjun, jotta se on helppo heittää tarvittaessa aina pesukoneeseen. Täytettä mietin hetken aikaa, kunnes muistin vanhan peittoni. Onneksi olin säästänyt sen, sillä sehän istui petiin kuin nakutettu ja näin sai vanha peitto vielä käyttöä. Ja tuntuu olevan myös tarpeeksi pehmeä ja mukava pennulle. 

PA260007 PA260015

Lopputulokseen ollaan niin minä kuin Elmo tyytyväisiä. Elmo on jo monet päikkärit nukkunut tuossa ja tuntuu muutenkin pitävän uudesta pedistään. Terrierimäiseen tapaansa petiä täytyi kumminkin aluksi retuutta ja vähän kaivaa, jotta siinä pystyi nukkumaan. Näin se sai myös hyväksyntänsä tuolta karvakorvalta. Itse tykkään varsinkin pedin ulkonäöstä, sillä monet koirien pedit ei ehkä ole mitään kaikista sisustuksellisimpia, mutta tämäpä istuu just eikä melkein sisustukseen. Eikä ollut edes vaikea tehdä!

Mitäs te tykkäätte?

PA260004

Lähetä kommentti