SOCIAL MEDIA

torstai 1. lokakuuta 2020

KOIRAN PALMIKKONEULE

P9290011

Nyt löytyy myös perheen pienimmältä oma neule. Elmolla on vielä ohut pentuturkki ja välillä aikaisin aamulla ulkoillessa olen huomannut sen palelevan. Siispä päätin neuloa toiselle hiukan lämmikettä kylmempiä päiviä silmällä pitäen. En löytänyt mistään kivaa ohjetta, joten päätin tehdä neuleen omasta päästäni. Olen aikaisemminkin neulonut koiralle neuleen (täällä), joten jonkinlainen käsitys oli siitä, mitä koiran neuleessa tulee ottaa huomioon. Lisäksi, kun malli löytyi kotoa, pystyi neuletta testailemaan eri työvaiheissa. Lankana käytin ihan Novitan 7 veljestä -lankaa. Aloitin neuleen neulomisen kaulasta ja neuloin sen pyörönä. Tein kaksinkertaisen kauluksen joustinneuleella ja muuten hyödynsin helppoja palmikoita ja helmineuleita neuleeseen. Koitin tehdä neuleesta hiukan reilumman kokoisen, sillä pentu kasvaa tällä hetkellä hurjaa vauhtia. Voi hyvinkin olla, että vuoden päästä ei tuohon neuleeseen enää mahduta, mutta kunhan se vaan hoitaisi tehtävänsä nyt tulevana talvena. 

P9290033 P9290022 P9290019

Niin kuin arvata saattaa, niin neuleen saaja ei itse ollut kovinkaan vakuuttunut lopputuotteesta. Hän olisi mielummin repinyt ja riekkunut sen kanssa, kuin ollut se päällään. No mutta, mukavampi hänen on kyllä neuleessa kulkea ulkona, kuin täristä kylmästä. Viime päivinä ei tosin ole paljoa neuleita tarvinnut, sillä ulkona on ollut yllättävän lämmin. Saa nähdä millaisia säitä lokakuu tuo tullessaan. Tänään on ainakin taas ollut todella kaunis päivä ja ulkona saa nauttia syksyn kauneudesta joka puolella. Me tultiinkin Elmon kanssa viettelemään loppuviikkoa Lappeenrantaan sekä mökille. Miulla on ollut koulua vaan etänä, joten viime viikot on tullut vietettyä vaan kotosalla. Siksi onkin kiva välillä vähän vaihtaa maisemaa, sillä tätä etäkoulua onneksi pystyy tekemään missä vaan. Joten nyt nautitaan loppuviikko näissä maisemissa ja sunnuntaina taas kotiin.

Kivaa pian alkavaa viikonloppua! Ulkoilkaa ja nauttikaa syksystä. <3

P9290028

8 kommenttia :

 1. Onko sinulla tähän koiran paitaan ohjekin kenties siellä omassa päässäsi?Pusero on sen verran magee,että voisin meidän kääppäreillekin sitä kokeilla.

  VastaaPoista
 2. This is Gorgeous! I would love to knit this for my pup! Will you be publishing a pattern? Thank you, Janet.

  VastaaPoista
 3. Oi onpa ihana! Löytyisikö tähän ohjetta?

  VastaaPoista
 4. Olen etsinyt todella paljon ohjetta (mielellään piirrettyä kuvaa) keskikokoisen poikakoiran paitaan. Ainoa, joka on sellainen mikä minua miellyttäisi on sinun tekemäsi. Et olisi niin kiltti, että laittaisin minulle ohjeen tekemästäsi paidasta. En tarvi palmikkojen, enkä helmineuleen ohjetta, mutta miten paljon lisäät silmukoita ennen jalka aukkoja? Miten teet jalka aukot? Monesko osa silmukoista on jalkojen välissä? Kuinka pitkä on vatsa osa? Kuinkapitkä on selkäosa? Tai jos tiedät hyvän ohjeen, niin laita vinkki. Etukäteen lämpimästi kiittäen Filma

  VastaaPoista