SOCIAL MEDIA

sunnuntai 18. lokakuuta 2020

FLUNSSAISIA KUULUMISIA

PA180030

Jos viime päiviä pitäisi kuvailla muutamalla sanalla, ne luultavasti olisivat tee, sohva, neulonta. Heräsin keskiviikkona kurkkukipuun ja flunssaiseen oloon. Siitä asti olen lepäillyt, katsonut monen monta netflix-jaksoa, nelonut ranteen ja sormet kipeiksi sekä juonut monta (oikeesti tosi monta) kupillista teetä ja glögiä. Sitkeä flunssa olikin, sillä vasta tänään on alkanut tuntumaan terveeltä. Kävin tietty myös koronatesteissä, mutta ei onneksi siitä ollut kysymys. Tällä hetkellä tekisi tosin mieli liimata ne testitulokset vaikka otsaan, sillä sain yskän flunssasta ja en ollut ajatellutkaan miten kiusallista yskiminen nykyään on. Tekisi mieli ihan vaan varmuuden vuoksi hihkaista jokaiselle vastaantulijalle että ei, ei ole koronaa, vaikka yskinkin. 

20201017_074647 20201017_085153 20201017_085520

Vaikka viikonloppu onkin mennyt lepäillessä ja parannellessa, niin silti miulla on ollut ihana viikonloppu. Viikonloppuaamut on ihan miun lemppareita. Kun ei ole kiire mihinkään ja saa vaan rauhassa nauttia aamukahvia. Onko mitään parempaa? Tähän viikonloppuun mahtuikin kaksi aivan ihanaa aamua. Lauantaiaamuna ihastelin kaunista auringonnousua, jonka jälkeen lähdettiinkin Elmon kanssa ihmettelemään tämän syksyn/talven ensimmäistä pakkasaamua. Elmo oli ihan ihmeissään jäisestä nurmikosta ja pomppi hulluna ympäriinsä. Miulle tuli heti ikävä lunta. Viime talvi oli suoraan sanottuna niin kökkö, että toivon ihan todella kovasti, että tänä talvena saataisiin myös tänne Etelä-Suomeen kunnon talvi ja lunta. Lumesta tuli myös mieleen joulu ja täytyy myöntää, että salaa jo hiukan odotan joulua. Tai oikeastaan eniten odotan sitä, että pääsee taas aloittamaan jouluintoilun. Olen vielä koittanut hillitä itseäni, sillä ihan vielä ei taida kehdata. Vai kehtaako?

20201016_133158 20201018_135323

Tänään taasen Elmo herätti miut ulos pissille vähän ennen seitsemää. Oltiin kahdestaan kotona, joten päätin ottaa siitä ja aikaisesta aamusta ilon irti. Tein itselleni herkkuaamupalan ja otin läppärin mukaan sänkyyn. Kaivauduin takaisin peiton alle, laitoin sarjan pyörimään ja nautiskelin kaikessa rauhassa kynttilän valossa aamupalani. Ei yhtään hullumpi päivänaloitus sekään. Muuten olenkin jatkanut sarjan katselua neulomusten parissa, ulkoillut Elmon kanssa, tehnyt ruokaa ja touhunnut muita kotijuttuja. Ei mitään ihmeempää, mutta mitä sitä muutakaan näin puolikuntoisena. Nyt pidän sormet ristissä, että huomenna olisi jo normaali olo. Ei tämmöistä flunssailua nimittäin pidemmän päälle jaksa. 

2 kommenttia :

  1. Kyllä kehtaa jouluintoilla jo! Onhan melkein jo marraskuu!

    Kauniit kuvat!💜

    ❥ https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, oon kyllä samaa mieltä! Ja kiitos paljon <3

      Poista