SOCIAL MEDIA

sunnuntai 27. syyskuuta 2020

VIIKONLOPUN LUKSUSTA

P9200038-3

Toivottavasti teillä on ollut yhtä rentouttava viikonloppu, mitä täällä on ollut. Olen nauttinut täysin suunnittelemattomasta ja aikatauluttomasta viikonlopusta. Mihinkään ei ole ollut kiire ja olen vaan mennyt fiiliksen mukaan. Ollaankin touhuttu melkein koko viikonloppu vaan kahdestaan Elmon kanssa ja pakko myöntää, että välillä nautin siitä, kun saa vaan olla ihan yksin (tai tässä tapauksessa "kaksin" koiran kanssa). Luksusta välillä tällaisetkin hetket. 

Lauantai ja sunnuntai aamut olen viettänyt rauhassa aamukahvin ja aamupalan ääressä samalla katsoen Gilmore Girls:iä. Lauantaina innostuin aamupäivästä siivoamaan perusteellisesti koko asunnon. Miulle putipuhdas koti on arjenluksusta ja nautin puhtaudesta. Tuli siis ihana fiilis kun koti tuoksui puhtaan raikkaalle. Haudutin itselleni teetä ja nautin sen kera korvapuustin sekä kirjan. 

P9200001 P9200056 P9200004

Viikonloppuun on myös mahtunut paljon ihanaa ja kiireetöntä ulkoilua. Ollaan otettu kaikki ilo irti hyvistä säistä ja ulkoiltu Elmon kanssa paljon. Tänäänkin käytiin talsimassa lähimetsässä tunnin verran. Aurinko lämmitti niin, että jouduin itse ottamaan pitkähihasen pois päältä ja miettikää kohta on lokakuu!? Kotiin saapui mudassa kierinyt onnellinen koira sekä vähintään yhtä onnellinen omistaja. Luonto tekee niin hyvää.

Muuten olenkin vaan nauttinut kiireettömyydestä kotona. Olen katsonut monta jaksoa Netflixiä, herkutellut, neulonut, lukenut kirjaa ja tänään nukuin jopa ihan mini päikkärit. Miulle tällaiset viikonloput ovat kyllä ihan parhautta. Kiireettömyys, luonto ja omat lempipuuhat, siitä ei voi paljoa viikonloppu paremmaksi muuttua.

P9200010 P9200058 P9200020

Nyt aion jatkaa vielä loppuillan samalla rennolla otteella, jotta huomenna sitten jaksan ahertaa taas kouluhommien parissa. Tunnelmallista sunnuntai-iltaa! <3

P9200075

Lähetä kommentti