SOCIAL MEDIA

sunnuntai 20. syyskuuta 2020

SYKSYN LUOTTOVAATE

P9180069

Viime perjantaina lähdettiin käymään poikaystäväni kanssa heti aamusta Porvoossa. Syy Porvoon visiitille oli se, että miulla oli valmistumassa villatakki, joka oli vailla nappeja. Ja miten hankalaa onkaan löytää kivoja nappeja, kun tuntuu, ettei missään myydä niitä!? Lähin kunnon nappikauppa sijaitsee Porvoossa, puolen tunnin ajomatkan päässä, joten päätin vaan suosiolla hakea nappini sieltä. Ja se kyllä kannatti, sillä löysin supersöpöt napit! Lupaan tulla pian näyttämään kuvia tuosta villatakista ja sen napeista.

Päällä miulla oli tämän syksyn ehdoton lempivaatteeni. Bongasin tuon ihanan ruudullisen paitatakin Lindex:iltä viime viikonlopun Lappeenranta-reissulla. Hetken sovittelin sitä ja olin kyllä ihan myyty. Niin mukava päällä ja myös lämmin, sillä paita sisältää villaa. Tajusin samalla, etten edes muista, milloin olisin viimeeksi ostanut jonkun vaatteen itselleni, vaan koska se on kiva. Viime aikoina on tullut osteltua vaan tarpeeseen vaatteita, muun muassa uusi kuoritakki ja housut ulkoiluun. Ehkä oli siis aikakin ostaa itselle ihana uusi syysvaate. Käyttöä tuolla paidalla on ainakin ollut jo, sillä olen käyttänyt sitä kuluneella viikolla jo ehkä vähän liiankin monta kertaa. Tykkään vaan tuosta niin paljon, että voisin rehellisesti asua koko syksyn tuo päällä. Aika onnistunut löytö siis.

P9180002 P9180047 P9180064

On kyllä ollut kiva huomata, miten oma kulutuskäyttäytyminen on muuttunut viime vuosien aikana. Nykyään tulee ostettua paljon vähemmän vaatteita ja määrän sijasta panostettua laatuun. Nykyään mietin hyvin tarkasti mitä ostan ja tarvitsenko sitä. Mitään neulevaatteitakaan en ole ostanut enää aikoihin, vaan teen kaiken itse laadukkaista langoista. Ehkä pieniä askelia, mutta kumminkin askelia parempaan suuntaan. Maailma kiittää sekä lompakko. <3

Leppoisaa sunnuntaita!

P9180051

Lähetä kommentti