SOCIAL MEDIA

tiistai 15. syyskuuta 2020

KUN MIKÄÄN EI OIKEIN LÄHE, LÄHE METTÄÄN

P9150047

Tiedättekö, kun välillä on sellaisia päiviä, kun tuntuu, ettei saa mitään aikaiseksi? Päässä pyörii miljoona asiaa, mitä pitäisi tehdä, mutta yksinkertaisesti mikään ei vaan luonnistu. Miulla oli tänään juuri sellainen päivä. Koitin heti aamusta käydä koulutehtävän kimppuun, mutta tuijotin vaan tyhjää tiedostoa, saamatta mitään aikaiseksi. Luovutin ja avasin Bloggerin ajatuksena kirjoittaa uutta postausta tänne. Lopputulos oli taas sama; ei mitään hajua mistä kirjoittaisin tai mitä kuvia edes käyttäisin. En saanut oikein kotitöistäkään kiinni, vaan haahuilin vaan ja selailin kännykkää. Turhauduin ja päätin, etten halua tuhlata koko päivääni hakkaamalla päätä seinään ja vaan toivoa, että huomenna olisi parempi päivä.

Turvauduin pakokeinooni. Nappasin koiran sekä kameran mukaani ja suuntasin lähimetsään. Jos mikä auttaa jumitushetkiin/-päiviin, niin se on raitis ilma ja luonto. Kameran otin sillä mukaan, että kun valokuvaan, niin keskityn siihen hommaan täysillä ja silloin unohtuu kaikki muu hetkeksi. Tällä(kin) kertaa inspiroiduin ihan todella paljon luonnosta ja silmiini osui niin paljon syksyistä kauneutta, mitä halusin tallentaa kameran rullalle. Pyörimme tunnin verran metsässä, jonka jälkeen palasin kotiin inspiraatiota ja energiaa puhkuen. Lähti muuten hommat taas kotonakin rullaamaan eteenpäin ihan uudella voimalla.

P9150070 P9150072 P9150058 P9150081 fullsizeoutput_1d05-2

Luonto on jotenkin niin mieletön asia, ettei sitä ihan aina edes käsitä. Jokainen voi kokea sen juuri omalla tavallaan ja se myös herättää meissä jokaisessa jonkun näköisiä tunteita. Itse koen luonnon voimavarana ja tietynlaisena kotina. Siellä voin hengittää vapaasti, olla juuri sitä mitä olen ja inspiroitua ihan kaikesta. Oletteko koskaan pohtineet sitä, mitä luonto teille oikeastaan merkitsee ja miten koette sen?

Olin jotenkin aika yllättynyt, kun latasin kotona kuvia koneelle, kuinka kivoja kuvia olin saanut aikaan. Luonnosta löytyy niin paljon kauneutta, kun on vaan itse läsnä ja keskittyy katsomaan. Olkoonkin tämän tarinan opetus se, että pitääkää luontotaukoja. Unohdetaan hetkeksi kaikki muu. Ollaan vaan, katsellaan, kuunnellaan ja inspiroidutaan. <3

P9150085

4 kommenttia :

 1. Ompa kauniit kuvat!💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Raitis ilma ja luonto auttavat itselläkin, kun ajatukset ovat yhtä sumua ja pää alkaa jumittamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Luonto on kyllä ihan parasta terapiaa moneenkin eri asiaan :)

   Poista