SOCIAL MEDIA

sunnuntai 6. syyskuuta 2020

DIY - VIRKATTU MATTO MAKUUHUONEESEEN

20200906_114055

Kun muutettiin tähän uuteen asuntoon, tuumailin pitkään millaisen maton haluaisin makuuhuoneeseen. Makuuhuone ei ole mikään kovin iso, enkä halunnut peittää koko lattiaa matolla. Tärkeää oli myös, että matto sopisi makuuhuoneen seesteiseen ja kodikkaaseen fiilikseen. Yhtäkkiä sain idean, että haluan makuuhuoneeseen valkoisen virkatun maton. Pyöreä ja pitsimäinen matto olisi juuri sitä, mitä sinne hain. Ei auttanut, kun tarttua ideasta kiinni ja laittaa matonkuteet tilaukseen. Tilasin Lankavalta Eko-ontelokudetta ja tein maton myös heidän ohjeellaan. Kyseessä siis Asteri-niminen matto.

Matto syntyi hämmästyttävän nopeasti. Loppuajasta sen tekeminen alkoi käydä jo vähän tuskalliseksi, sillä se painoi aika paljon ja virkkaaminen alkoi särkeä niskaan sekä hartioihin. Työ kumminkin kannatti, sillä lopputulos oli juuri sitä, mistä haaveilinkin. Matosta tuli juuri täydellinen meidän makkariin, niin kooltaan kuin fiilikseltään. Olen aina tykännyt sisustuksessa vanhojen ja uusien juttujen yhdistämisestä. Miusta näissä virkatuissa matoissa on sellainen ihana mummolafiilis, mikä tuo omaan kotiin ihanaa lämpöä ja kodikkuutta. Tykkään! <3

20200906_113916-2 P9060020 P9060011 fullsizeoutput_1cf3-2

Uusi matto sai myös heti hyväksynnän perheemme karvakorvalta. Matto nuuskittiin tarkasti läpi ja sen jälkeen istuttiin tyytyväisesti keskelle mattoa. Vielä taidan kumminkin olla hiukan varovainen uuden maton kanssa, sillä pissavahinkoja pennulla sattuu edelleen. Ainakin yöksi ja yksinolon ajaksi taidan nostaa maton jonnekin turvaan. Ihan vaan koska parempi olla liian varovainen, kuin heti joutua pyykkäämään uutta mattoa. 

Nyt seuraavien projektien kimppuun! Mutta olisi vielä kiva kuulla, mitä te tykkäätte tällaisista virkatuista matoista. Jatkoon vai ei jatkoon?

P9060004

Lähetä kommentti