SOCIAL MEDIA

sunnuntai 9. elokuuta 2020

TÄLLÄ VIIKOLLA OLEN...

20200803_192255

Viettänyt alkuviikon Lappeenrannassa kotikotona. Elmo ja Osku pääsivät tapaamaan toisensa. Jännitin kuinka ne tulevat toimeen keskenään, mutta jännitys osoittautui selvästi turhaksi, sillä heistä tuli heti ystävät.

Matkustanut Elmon kanssa ensimmäiset kerrat junassa. Niin reipas pentu, sillä alkujännityksen jälkeen ei tuntunut enää olevan moksiskaan koko junasta. Ensi viikolla päästään taas harjoittelemaan junamatkustusta, kun suunnataan yhdessä mökille.

Nähnyt useampaa ystävääni. <3

P8030032 20200804_141015 20200807_180259

Syönyt mustikoita, karviaisia ja omenia suoraan pensaista/puista. Ihana elokuu ja ihanat luonnon omat herkut.

Leiponut aivan superhyvää pitsaa. Tein herkullisen pitsapohjan, jonka täytteiksi tuli kanttarelleja, poron kylmäsavurouhetta, punasipulia ja aurajuustoa. Mielettömän herkullista, en voi kun suositella. 

Hemmotellut itseäni. Koiranpennun kanssa meinaa välillä unohtua itsestä huolen pitäminen, kun kaikki pyörii niin paljon pienen pennun ympärillä. Siksipä välillä on ollut ihana ottaa vaan itselleen aikaa. Syödä lempiherkkuja, lakata kynnet, tehdä kasvonaamioita ja välillä vaan laittautua omaksi iloksi, vaikkei olisi menossa minnekään. 

Nauttinut auringosta ja aivan ihanista kesäsäistä. 

Suunnitellut seuraavia neuleprojekteja. Vielä en ole mitään aloittanut, mutta ideoita alkaa taas syntymään ja sormet alkavat syyhyämään siihen tahtiin, että kohta on kai taas suunnattava lankakaupoille.

20200805_154631 P8030037

Vielä matkaamassa sunnuntaiselle pienelle päiväreissulle Porvooseen. Ihanaa kun pentu on kasvanut jo sen verran, että sen kanssa voi alkaa tekemään pieniä reissuja. Tänään siis luvassa vaan tämän ihanan sunnuntain fiilistelyä ja säästä nauttimista. <3

Aurinkoista sunnuntaita myös sinne ruudun toiselle puolelle!

2 kommenttia :

  1. Ihanat kuvat & lempparikuva toi koira korissa♥

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista