SOCIAL MEDIA

perjantai 21. elokuuta 2020

ELOKUUN LOPPUPUOLEN TUNNELMIA

P8200184

Elokuun loppua kohti mennään kovaa vauhtia. Illat pimenevät ja viilenevät. Pakko myöntää, mutta miuta iltojen pimeneminen ei kyllä haittaa yhtään. Tietyllä tavalla odotan jo syksyä. Kesä on ollut aivan ihana ja lämpimistä päivistä on päässyt nauttimaan juuri sopivasti. Joten syksy, pimeät illat, kynttilät ja villapaidat ovat tervetulleita. On niin mahtavaa päästä nauttimaan neljästä eri vuodenajasta. Rakastan niistä jokaista ja huomaan aina yhden vuodenajan lopulla odottavani innolla jo seuraavaa. 

Kesän loppuun liittyy kyllä usein myös jonkunlaista haikeutta. Vaikka onkin jo valmis syksyyn, niin ei haluaisi vielä päästää kesästä irti. Tänä vuonna varsinkin harmittaa loman loppuminen. Olen nimittäin pitkästä aikaa oikeasti lomaillut kesällä ja nauttinut tästä huolettomasta sekä aikatauluttomasta elämästä, ehkä vähän liiankin paljon. Myös tuleva syksy hiukan jännittää ja ahdistaa koulukuvioiden takia. Edessä on viimeinen vuosi opintojani ja opinnäytetyön tekeminen. Kaikki tuntuu olevan vielä vähän sekaisin myös tästä maailmantilanteesta johtuen, joten saa nähdä mitä syksystä tulee. Noh ei kai auta kuin hengähtää ja luottaa siihen, että kaikesta selvitään, niin on ennenkin selvitty.

P8200223 P8200013 P8200046 P8200277

Jos syksylle pitäisi asettaa jotain tavoitteita, niin yksi niistä olisi ainakin se, että koittaisin enemmän luottaa itseeni ja taitoihini. Monesti tulee tunne, että enhän mie mitään oikeesti osaa, mutta jälkikäteen olen tajunnut, ettei se pidä paikkaansa. Täytyisi vaan luottaa itseensä, lopettaa vähättely ja antaa mennä. Lisäksi yksi syksyn tavoitteista voisi olla se, että muistaa nauttia elämästä. Muistaa myös syksyllä ottaa aikaa asioille, mitkä tuottavat iloa. Itselläni niitä on muun muassa kirjojen lukeminen, käsityöt, lenkkeily ja juokseminen sekä tietenkin Elmon kanssa puuhailu. Haluan myös syksyllä ja talvella olla yhtä onnellinen kuin näin kesällä. Tällä hetkellä nimittäin elämä hymyilee ja toivon, että se hymyily sen kun jatkuu, vaikka aurinko vaihtuu vesisateisiin. 

P8200150 P8200296 P8200139

Nyt kumminkin nautitaan vielä täysillä viimeisistä kesäpäivistä. Ensi viikolla suunnataan Elmon kanssa viettämään loman viimeiset päivät Lappeenrantaan ja myös mökille. Nautitaan vielä täysillä ja sen jälkeen on hyvä aloittaa syksy ja arki. Mutta ei kumminkaan ihan vielä.

Aurinkoista viikonloppua, nauttikaa vielä elokuun lopusta! <3

P8200227 P8200003

Lähetä kommentti