SOCIAL MEDIA

tiistai 25. elokuuta 2020

AURINGONKUKKAPELLOLLA

P8230030

Viimeistä lomaviikkoa viedään. On kyllä ollut niin ihana kesä. Paljon ihania hetkiä ja muistoja. Paljon on mahtunut tähän kesään uusia asioitakin. Muutettiin poikaystävän kanssa saman katon alle, suoritin työharjoitteluni loppuun, lomailin vaan ja ihana koiranpentu muutti vihdoin meille. Tuntuu, että kesän alusta olisi ikuisuus, kun on tapahtunut niin paljon. Nyt jos syksyksi rauhoittuisi ja keskittyisi omiin arkirutiineihin, niin ei mene pää ihan pyörälle. Odotankin oikeastaan sitä, että voi vaan hengailla kotona hyvällä omatunnolla sarjojen ja neulomusten äärellä. Ehkä olen vähän kotihiiri, mutta miusta vaan rauhalliset koti-illat on ihan parasta.

P8230084 P8230180-2 P8230107 P8230009

Bongattiin muuten tämä ihana auringonkukkapelto yhtenä päivänä kun olimme ajamassa ruokakauppaan. Silloin osa kukista oli vielä nupullaan, mutta näky oli silti todella kaunis. Päätettiin, että odotetaan muutama päivä ja tullaan sitten uudestaan kameran kanssa, josko loputkin kukat olisivat silloin avautuneet. Yhtenä iltana sitten suuntasimme kameran kanssa auringonkukkien sekaan ja näissä kuvissa lopputulos. Kaunis ilta-aurinko yritti tirkistellä pilvien ja puiden välistä. Ilmassa oli selkeästi loppukesän tunnelmaa ja se tuntui ihanalta. Emmekä me olleet ainoita, jotka olivat tulleet ihastelemaan, vaan muutama muukin oli meidän lisäksemme räpsimässä kuvia ja ihastelemassa upeita kukkia. Niin upeaa, että on olemassa tällaisia paikkoja. 

P8230066 P8230003

Tänään suuntaamme Elmon kanssa loppuviikoksi Lappeenrantaan. Mennään nauttimaan viimeisistä lomapäivistä kotikotiin sekä mökille. Ensin meillä on kumminkin ohjelmassa pentukoulun kolmas kerta. Olen tykännyt ihan superisti käydä pentukoulussa ja harjoitella yhdessä ohjatusti uusia asioita. Olen innostunut niin kovin tuosta yhteisestä harrastuksestamme, että haaveilen jo kovasti agilityn tms yhteisen harrastuksen aloittamisesta, kunhan pentu vähän vielä kasvaa. Hauska nähdä miten Elmokin nauttii yhdessä touhuamisesta ja parasta on ehdottomasti yhteiset onnistumisen kokemukset. 

Nyt kumminkin päivän askareiden pariin. Palaillaan! <3

Lähetä kommentti