SOCIAL MEDIA

maanantai 29. kesäkuuta 2020

VIIME PÄIVIEN PARHAITA

P6260129

Mietin monena päivänä viime viikolla, kuinka voisin kirjoittaa blogia, mutta en missää vaiheessa vaan kerennyt. Päivät kului ulkoillessa eikä konetta tullut avattua muuten, kuin harkkahommia tehdessä.

Iltauinteja, päiväuinteja, rantapäiviä... Niistä oli viime viikko tehty. Käytiin varmaan lähes päivittäin pulikoimassa. Suomen kesä ja ihanat järvet vaan ovat parasta.

Tänään starttasi viimeinen työharjoitteluviikkoni ja perjantain jälkeen olenkin lomalla koulun jatkumiseen asti. Niin ihanaa päästä kunnolla lomailemaan.

P6260039 P6260113

Aamujuoksut. En nauti näissä helteissä juoksemisesta ja siksi olenkin monesti herännyt jo kuuden aikaa aamulla juoksemaan, kun on vielä viileämpää. Olen nauttinut suunnattomasti aikaisista aamujuoksuista, jolloin joka paikassa on vielä hiljaista ja voi fiilistellä uutta päivää ihan omassa rauhassa.

Olen kulkenut viime päivät meikittä rennoissa ja mukavissa kesävaatteissa. Ei ole mitään parempaa kuin pukeutua kukkamekkoon ja antaa hiusten ja ihon olla just niin luonnollisesti, kuin ne ovat.

Kesäherkkuja on tullut nautittua myös oikein kunnolla. Vesimeloni, mansikat, jäätelö... Nam.

Kävimme eilen myös siivoamassa entisen asuntoni ja samalla päätimme nauttia Lahden ihanasta satamasta. Muikkuateria ravintolalaivan kannella, ai että. <3

P6260036

Kirjan lukeminen omalla parvekkeella tai rannalla on ollut myös yksi ihan parhaista jutuista. On ihana uppoutua kaikessa rauhassa kunnon kesäkirjan maailmaan ja unohtaa kaiken muun.

Pyöräily on kesäisin myös yksi lempparijutuistani. Viime lauantaina pyöräilin ihania maisemia pitkin uimarannalle. Pyöräillessä tulee niin hyvä fiilis. Tänä kesänä on vielä ehdottomasti pakko toteuttaa edes yksi kunnon pyöräretki.

Ylipäänsä koko kesä on ollut viime päivinä ihan parasta. Joka päivä ihailen kesämaisemia, kukkasia, luontoa ja auringonlaskuja, samalla miettien, kuinka helkkarin onnellinen sitä voikaan ihminen olla saadessaan nauttia tästä kaikesta. <3

P6260067

Mitkä ovat teidän viime päivien parhaita juttuja?

Lähetä kommentti