SOCIAL MEDIA

tiistai 2. kesäkuuta 2020

KESÄKUUN ALOITUS UUDESSA ASUNNOSSA

P6020010

Uusi kuukausi, uusi asunto. Muutto suoritettiin tosiaan viime viikonloppuna ja nyt on ensimmäiset päivät asusteltu uudessa asunnossa. Täällä on vielä todella keskeneräistä ja hommaa vielä riittää, mutta vihdoin aletaan olemaan sen verran voiton puolella, että päivisin ehtii puuhata muutakin, kuin vain muuttoa. Tavarat ovat alkaneet löytää omat paikkansa ja kohta edessä on enää kivoin osuus, nimittäin sisustaminen. Nykyisessä kolmiossa onkin vähän enemmän sisustus mahdollisuuksia, verrattuna yksiööni. Olenkin superinnoissani suunnitellut kaikkia sisustusjuttuja ja saa nähdä, mitä kaikkea tulee kehiteltyä. Lupaan sitten päivitellä niistä paremmin tännekin, jahka täällä alkaa näyttää valmiimalta. Halusin kumminkin räpsästä muutamia sneak peek -kuvia jo. Vähän joutui miettimään kuvakulmia, ettei muuttolaatikot tai muut sotkut näkyneet.

P6020012 P6020008 P6020005

Vielä ei ehkä ihan käsitä, että tämä on nyt se koti. Muutamia lempparijuttuja olen jo tästä asunnosta kumminkin löytänyt. Meidän parveke on ihan yksi lempparipaikoistani. Siinä on niin mukava istuskella, varsinkin nyt kun on lämmin. Maltan tuskin odottaa, että saadaan kaikki muuttoroinat parvekkeelta kokonaan pois ja pääsen kunnolla sen kimppuun. Viikonloppuna ajateltiinkin tehdä visiitti kukkakaupoille, joten silloin ainakin saa parveke väriä ja eloa. Myös tiskikone on tuntunut ihan mielettömältä luksukselta, kun on joutunut viimeiset vuodet tiskaamaan kaiken aina käsin. Nyt varsinkin huomaa, kuinka paljon tuo kapistus helpottaa arkea. Parasta on myös se, että tiskipöytä pysyy siistinä, kun likaiset astiat voi laittaa suoraan koneeseen, eikä niitä tarvitse jättää altaan reunaan odottamaan tiskausta.

Tällaista tänne siis tällä hetkellä kuuluu. Kunhan nyt saadaan kunnolla hoidettua nämä muuttojutut loppuun, niin lupaan palata tänne aktiivisemmin ja myös muidenkin, kuin muuttojuttujen kanssa. Ensi kertaan siis! <3

P6020001

Lähetä kommentti