SOCIAL MEDIA

tiistai 19. toukokuuta 2020

SCRUNCHIE NEULOMALLA & OMPELEMALLA

P5190012

Viime postauksessa mainitsinkin, että perustin viikonloppuna kotiin pienen hiusdonitsitehtaan. Olin tylsistynyt, kunnes sain idean, että olisipa hauska kokeilla tehdä itse hiusdonitseja/scrunchieita. Kaivoin kangaspaloja, kuminauhaa ja ompelukoneen esiin ja aloin hommiin. Hiusdonitsien ompeleminen oli todella yksinkertaista ja netti onkin pullollaan teko-ohjeita niihin. Kun olin muutamat scrunchiet ommellut, niin sain myös idean, että olisipa hauska kokeilla neuloa myös tällainen. Eipä siinäkään auttanut muu, kuin kaivaa jämälankoja esiin ja ryhtyä tuumasta toimeen.

Tällä hetkellä donitsitehtaan saldona on kaksi neulottua sekä useampi ommeltu. Laventelin sävyisen scrunchien neuloin pyörönä aina oikeaa ja lopuksi kirjoin siihen kukkasia. Valkoisen taasen neuloin puuvillalangasta pyörönä pitsineuletta hyödyntäen. Varsinkin näistä neulotuista hiusdonitseista tuli ihan lempparini, sillä noita ei ihan hirveän monella ole näkynyt. Valkoinen pitsineule scrunchie tulee olemaan varmasti kesällä kovassa käytössä, sillä siitä tuli jotenkin todella kesäinen ja herkkä.

P5190010 P5190005 P5190015 P5190019

Tämä kokeilu menee ehdottomasti jatkoon ja aion jatkaa näiden tekemistä tulevaisuudessakin. Näihin voi ihanasti upottaa kaikki jämäkankaat sekä jämälangat. Näiden tekeminen on muutenkin parasta niihin hetkiin, kun haluaa jotain pientä, nopeasti valmistuvaa näpertelyä. Muutenkin tykkään hiusdonitseita normiponnareita enemmän, sillä nämä ovat huomattavasti hiusystävällisempiä. Eivätkä ainakaan miulla jätä niin pahaa ponnaripainaumaa hiuksiin, kuin normiponnarit. Tykkään myös valita aina päivän asuun sopivan hiusasusteen, niin nyt on taas enemmän varaa valita. Näitä voisi olla kiva myös tehtailla esimerkiksi ystäville lahjaksi, sillä kukapa ei näistä söpöistä pienistä asusteista tykkäisi. <3

 Vai, mitäs te tykkäätte näistä?

P5190016

Lähetä kommentti