SOCIAL MEDIA

maanantai 25. toukokuuta 2020

KESÄ ON TÄÄLLÄ - NIIN MYÖS MUUTTO

P5240091

Jos olisi mahdollista saada vuorokauteen lisää tunteja, niin nyt olisi se hetki, kun niitä tosissani tarvitsisin. Koko viime viikonloppu kului yhdessä hujauksessa. Aamusta iltaan tuli touhuttua kaikenlaista. Muuttolaatikoiden pakkaamista, sisustuskaupoissa juoksemista, uuden kämpän valmistelua... Koska oli myös ihanat kesäsäät, niin jostain kohtaa päivää oli pakko löytää rako ulkoilulle. Kun illalla vihdoin lopetti kaiken touhuamisen, tuli lähes samalla sekunnilla simahdettua sänkyyn. Tämäkin maanantai on kulunut samalla kaavalla ja luultavasti koko tämä viikko tulee kulumaan. Aamulla ylös, harkkahommien tekemistä iltapäivään asti, iltapäivällä juoksulenkki (juoksin muuten oman uuden enkan 12 km!!!), ruoan laittoa ja sitten loppuilta tavaroiden pakkailua ja siivoamista. Tänään sentään päätin pyhittää tämän hetken illasta, jotta pääsen päivittelemään blogia.

Tekemistä riittää vielä, mutta onneksi muutto häämöttää jo lauantaina. Kyllä tämä kaikki sitten palkitaan, kun pääsee ihailemaan valmista uutta kotia. Ainakin päivät kuluu tällä hetkellä tehokkaasti ja onhan tämä muuttorupeama omalla tavallaan myös kivaa. Pääsee käymään kaikki tavarat läpi ja samalla pääsee myös eroon siitä turhasta roinasta. Odotan myös innolla uuteen kämppään muuttamista, sillä se on superkaunis ja uskon, että saadaan siitä meille täydellinen koti.

P5240045 P5240075 P5240070 P5240158

Nämä kuvat nappasimme eilen kotimatkallamme. Olimme olleet siivoamassa ja laittamassa uutta asuntoamme jo hiukan kuntoon. Fiilis oli pitkän päivän jälkeen väsynyt, mutta onnellinen. Kello oli jo lähemmäs yhdeksän illalla, mutta silti aurinko möllötti vielä korkealla taivaalla. Niin ihanaa, kun kesä on täällä. Kai sitä voi jo virallisesti sanoa kesän olevan täällä, kun viime päivinä on ulkona tarjennut lyhythihaisessa. Ihanaa! Miulla on harkkaa jäljellä vielä reilun kuukauden verran, sitten miulla onkin luvassa ihka oikea kesäloma. En edes muista, milloin viimeeksi olisin pitänyt kunnon kesäloman. Yleensä kesät on mennyt töiden parissa, mutta tänä vuonna miulla on mahdollisuus myös ihan oikeaan kesälomaan. Toki yksi kesäkurssi miulla on kesän ajaksi luvassa, ettei nyt ihan vaan lomailuksi menisi.

Nyt aion palata muuttolaatikoiden ääreen, jotta saisin tänään vielä vähän pakkailtua. Kivaa iltaa ja nauttikaahan näistä ihanista aurinkoisista säistä! <3

P5240136

Lähetä kommentti