SOCIAL MEDIA

sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

VIIKON POSITIIVISET

P4020015
P4010010

Taas alkaisi uusi erilainen viikko olemaan purkissa. Rajoitteisiin aletaan tottua ja siihen, että tämä on nyt sitä arkea. Miun viikko on itseasiassa ollut aika kiva. Paljon positiivisia juttuja, valoa ja iloa on mahtunut tähän viikkoon. Ajattelinkin jakaa teidän kanssanne tämän viikon positiiviset jutut ja samalla haastaa teidät miettimään niitä omia viikon positiivisia. Miettikää vähintään kolme asiaa, mitkä ovat saaneet hymyn huulillenne tällä viikolla. Isoja tai pieniä asioita, niillä kaikilla on merkitystä.

20200330_163830
20200328_152517

Yksi iso tekijä, mikä on saanut tällä viikolla hymyilemään, on ollut aurinko ja kevään saapuminen. Heti aamusta nousee hymy huulille, kun avaa verhot ja ensimmäiset auringon säteet loistavat sisään. On ihana huomata, miten luonto pikkuhiljaa alkaa muuttumaan keväisemmäksi. Ensimmäiset kevät kukat ja kevään tuoksu tuovat mukanaan niin paljon hyvää fiilistä.

Kun säät suosivat ja aikaa riittää, niin olen taas hurahtanut päätä pahkaa juoksemiseen. Tällä viikolla yllättin itseni ja juoksin pidemmän lenkin, mitä olen pitkään aikaan jaksanut juosta. Tuli aivan sanoinkuvailemattoman huikea fiilis, kun tajusi kuinka paljon on tullut taas kehityttyä. Sain myös eilen houkuteltua poikaystäväni kanssani juoksemaan. Yhdessä juokseminen oli myös oikein virkistävää yhdessä tekemistä.

Hyvää mieltä tällä viikolla on tuottanut myös työharjoitteluni. On ollut mukava päästä tekemään oman alan hommia ja onneksi kaikista poikkeustiloista huolimatta niitä hommia on ollut. Onhan tämä hiukan erilainen tilanne, sillä tällä hetkellä teen harjoitteluani etänä, sillä harjoittelupaikkani sijaitsee Helsingissä. Onneksi nämä hommat hoituvat kumminkin myös kotoa käsin.

P4030019
P4010003

Kenellekään ei varmaan myöskään tule yllätyksenä, että iloa tähän viikkoon on tuonut neulominen. Sain tänään taas uuden neulepuseron valmiiksi ja pää on täynnä ideoita. Tällä hetkellä menossa on monta projektia ja haluaisin vaan kokoajan päästä työstämään kaikkia uusia ideoitani. Tiedä sitten johtuuko tästä keväästä, mutta olen ihan superinspiroitunut ja uusia ideoita vaan syntyy. Onneksi nyt on myös aikaa neuloa, niin pääsen hyödyntämään kaiken innon ja inspiraation.

Innostuin tällä viikolla myös leipomaan extemporesti mokkapaloja. Lisäksi perjantaina valmistettiin itse ruishampurilaisia. Hyvä ruoka on varma tae aina hyvälle mielelle.

Olen saanut ulkoilusta myös hurjana energiaa. Viime aikoina on tullut päivittäin käytyä ulkoilemassa ja se tekee kyllä niin hyvää.

Myös lenkeillä bongatut eläimet, kuten oravat, rusakot ja joutsenet, ovat jaksaneet ilostuttaa. Yhtenä päivänä katseltiin, kuinka joutsen rikkoi jäätä edestään, jotta pääsi uimaan haluamaansa suuntaan ja eilen pääsimme seuraamaan lähietäisyydeltä pientä oravaa, joka oli löytänyt oikein ison pähkinän. Luonto ja sen asukkaat ovat ihmeellisiä. <3

20200328_135155

Tähän viikkoon on mahtunut niin paljon positiivisia juttuja, että voisin vaan jatkaa ja jatkaa tätä listaa. Olen huomannut, että tässäkin maailmantilanteessa omalla asenteella on iso merkitys. Jos päättää keskittyä vaan negatiivisiin asioihin, niin kaikki tuntuu paljon rankemmalta. Mutta kun päättääkin itse pysyä positiivisena ja ottaa kaiken ilon irti kotona oleilusta, niin kaikki on huomattavasti helpompaa.

Nauttikaa sunnuntai-illastanne ja paljon valoa ensi viikkoon! Startataan viikko positiivisella mielellä! <3

Lähetä kommentti