SOCIAL MEDIA

sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

KEVÄÄN SÄVYT JA NIISTÄ INSPIROITUNUT OSLO-PIPO

P4260209

Ihanaa sunnuntai huomenta! Heräsin tänä aamuna jo ennen seitsemää. Keittelin kahvia sekä aamupuuroa ja kömmin takaisin peiton alle aamupalani, läppärini sekä neulomukseni kanssa. Olen viime päivinä neulonut tätä Oslo-pipoa, johon idea syntyi oikeastaan hyvinkin yllättäen. Kun viime syksynä kirjoittelin tästä tekemästäni Oslo-piposta, mainitsin jo, että haluaisin tehdä myös itselleni kyseisen pipon, jossain kivassa sävyssä. Idea jäi pyörimään jonnekin takaraivoon, mutta toteutus ei oikein lähtenyt, sillä en oikein keksinyt mitään kivaa väriä, mikä olisi napannut heti. Nyt kumminkin kevättä ihastellessa ja uusia neulomuksia suunnitellessa yhtäkkiä mielessäni vaan välähti. Haluan tehdä laventelin sävyisen Oslo-pipon itselleni. Ei ehkä ajankohtaisin aika neuloa itselleen pipo, mutta silloin kun se idea iskee, niin ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin toteuttaa se. Niinpä tänä aamuna sain viimeisteltyä tämän kauniin värisen pipon. Ja juuri sopivasti, sillä olemme kohta lähdössä pienelle päiväretkelle metsään, joten tämä ihanuus pääsee heti käyttöön. Eihän sitä tiedä, kuinka paljon tulee vielä tarvetta pipolle näin kevään aikana, joten onhan se hyvä olla olemassa myös yksi keväisempi yksilö.

Lankoina työssäni käytin Filcolana Arwetta Classic:ia sävyssä 267 Lavender Frost sekä Dropsin Brushed Alpaca Silk:iä sävyssä 17 vaalea laventeli. Yhdistelmästä tuli ihanan elävän näköinen pinta ja pinnasta kauniin pörröinen. Käytössä varmasti myös oikein lämmin. Malli ja ohje on PetiteKnit:in.

P4220195 20200425_110410 P4260200

Kevään sävyt inspiroi tällä hetkellä superpaljon. Siinä missä syksyllä ja talvella tulee ennemmin käytettyä murrettuja ja maanläheisiä sävyjä, niin nyt tekee mieli hamstrata kaikkia ihania pastellisävyisiä lankoja. Rakastan myös neuloa kauniin sävyisiä lankoja. Nytkin lankakorissa odottaa aivan mielettömän kauniin vaaleanpunaisen sävyisiä lankoja. Niistä olisi tarkoitus luoda ihana kevät/kesä-villapaita, kunhan vaan kerkeää.

Nyt kumminkin alan pakkaamaan retkireppuani ja valmistumaan päivän ulkoiluun. Mukavaa päästä nauttimaan luonnosta ja keräämään lisää inspiraatiota. Ja toki heti testaamaan uutta pipoani! Viettäkää ihana sunnuntai! <3

P4220193

2 kommenttia :

  1. Oi, klikkasin postaukseen ihan vain kuvan perusteella katsomaan, mistä oot noin söpön pipon hankkinu *.* Mahtavaa, että oot tehny sen itse ja ihana toi väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Tykkään kyllä tosta iteki superisti :)

      Poista