SOCIAL MEDIA

maanantai 17. helmikuuta 2020

VILLAPAITA MIEHELLE


Tässä sitä nyt taas olisi, nimittäin uusinta neuleprojektia! Olen niin innoissani siitä, että pääsen vihdoin esittelemään tämän. Vaikka olen yleensä kaikista tekemistäni neuleista ylpeä, niin tästä olen erityisen ylpeä. Ehkä siksi, että tämä syntyi täysin minun ja poikaystäväni yhteisestä suunnitelmasta. Rupesimme suunnittelemaan hänelle jotain perus villapaitaa, jossa olisi kumminkin jotain erityistä. Yhdessä saimme idean tähän ja toteutin sen alusta loppuun ilman mitään ohjeita. Tarkkaa mittailua se vaati, sekä kerran myös jouduin purkamaan monen tunnin työn ja tekemään sen uusiksi. Kaikki se oli kuitenkin sen arvoista, sillä lopputuloksesta tuli just eikä melkein.


Villapaita on neulottu Dropsin Merino Extra Fine -langasta, jolloin se on todella pehmoinen sekä lämmin. Paita on väriltään tumman harmaa, mutta sen juju piileekin yläosan kohoneuleessa. Se on toteutettu käyttämällä ainoastaan nurjia ja oikeita silmukoita.

Vaikka tämä oli aika työläs työ, niin olen kyllä supertyytyväinen, että tein sen. Saaja piti villapaidasta myös kovasti ja se pääsikin heti käyttöön. Tuntuu aina niin hyvältä, kun saa kehuja omasta tekeleestään ja toinen aidosti tykkää siitä. Paras palkinto työlle! Lisäksi olen todella tyytyväinen kuviin, jotka saatiin eilen napattua. Vaikka sää oli harmaa sekä sateinen ja epäilin hieman, että saataisiinko minkäänlaisia kivoja kuvia, niin nämä kuvat onnistuivat superhyvin. Onneksi minulla oli komea malli, jolle paita istuu kuin nakutettu, sillä onhan se hänelle tehty. <3

Mitäs te tykkäätte tällaisesta miesten villapaidasta? Minusta oli kivaa tehdä kerrankin jollekin muulle, kuin itselle neule. Nyt kumminkin jatkan yhtä omaa neulettani, joka valmistuu huomattavasti tätä nopeammin. Kivaa illanjatkoa ja uutta viikkoa, sade keleistä huolimatta!3 kommenttia :

 1. Vitsi oot kyllä hyvä! Ei ikinä uskois että tuo on itse tehty villapaita :D Aluksi kun näin tuon ekan kuvan niin katsoin että ompas tyylikäs neule enkä yhtään edes ajatellut että se voisi olla itse tehty x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Vitsit, kiitos, tällaiset kommentit lämmittää aina niin paljon mieltä! :)

   Poista
 2. No wau! Jotain tällaista haluaisin tehdä ja lankakin sama 🙂 Mielenkiinnosta kysyn, minkä kokoiset puikot oli ja neuloitko tasona vai suljettuna neuleena pyöröpyikoilla? Olen tehnyt aina lasten omat suljettuna, joten vieroksun näitä tasoneuleita. Niitä nämä miesten neuleiden ohjeet kuitenkin tuntuvat olevan.

  VastaaPoista