SOCIAL MEDIA

torstai 27. helmikuuta 2020

VIIME PÄIVINÄ OLEN...


Viime päivinä olen...

Nauttinut ihanasta auringon paisteesta, mikä tuo päiviin niin paljon energiaa. Siitä motivoituneena olenkin juossut tällä viikolla parina päivänä töistä kotiin, normaalin bussimatkan sijaan. Kätevästi tulee heti töiden jälkeen hoidettua päivän treeni ja ai vitsi, miten hyvä fiilis siitä on tullut!

Ikävöinyt Osku-koiraa. Onneksi olen viikonlopuksi menossa Lappeenrantaa, joten pääsen taas paijaamaan lemppari karvakuonoani.

Pyrkinyt olemaan stressaamatta. Minulla on huono tapa stressata aina kaikesta turhasta liikaa. Silloinkin kun ei ole mitään stressiä, meinaa jostain selkärangasta nousta stressi siitä, että olen unohtanut jonkun asian, mistä minun täytyisi stressata. Hullua, tiedän. Nyt viime aikoina olen kumminkin koittanut oppia olemaan stressaamatta kaikesta turhasta, sillä silloin omakin olo on huomattavasti parempi.

Lukenut kirjaa aina iltaisin. Jotenkin ihan paras tapa saada aivot rauhoittumaan ja samalla pääsee itse hetkeksi keskelle kirjan maailmaa.

Mennyt nukkumaan aina ennen kello kymmentä. Liekö syynä se, että herään aina arkiaamuisin vähän viiden jälkeen... Olen kumminkin kuunnellut kroppaani ja yleensä yhdeksän aikaan olen jo ihan valmis unten maille, niin mitä sitä turhaa itseään väkisin valvottamaan.

Haaveillut kesästä, mökkeilystä, omasta koirasta ja ensi kesän muutosta. <3


Kehitellyt uusinta neulettani. En ole viikolla saanut sitä kamalasti eteenpäin, sillä aika ei vaan ole riittänyt, mutta toivottavasti nyt taas viikonlopun tullessa saisi työstettyä sitä.

Lyönyt päätäni vahingossa joka paikkaan useamman kerran. Tätä on vielä tapahtunut peräkkäisinä päivinä ja aina se tekee yhtä kipeää. Onneksi olen selvinnyt niistä aina vaan pienillä pateilla. :D

Pohtinut ihmisten negatiivisuutta. Olen tajunnut, että jotkut ihmiset ovat vaan perusluonteeltaan negatiivisia ja itselleni ainakin sellaiset ovat raskasta seuraa, sillä jatkuva valittaminen on turhauttavaa.

Kuunnellut paljon vanhoja ja uusia lempibiisejäni. Hyvästä musiikista tulee vaan niin hyvälle tuulelle ja se pistää aina tanssittamaan (ja kotona ollessa myös laulattamaan).


Ihanaa pian alkavaa viikonloppua! <3

Lähetä kommentti