SOCIAL MEDIA

sunnuntai 9. helmikuuta 2020

VIIKONLOPUN TUOTOKSIA & KEVÄTFIILISTELYÄ


Hellurei ja ihanaa sunnuntai-iltaa! Täällä viikonloppu on kulunut aika tylsissä merkeissä. Olen paiskinut kouluhommia koko viikonlopun, jotta viikolla ei tarvitsi töiden jälkeen enää niitä ruveta tekemään. Sen lisäksi olen siivonnut kämpän, kokkaillut ensi viikoksi ruokaa ja vaan löhönnyt sohvalla neuloen ja leffoja katsellen. Kävi miulla myös vieraita lauantaina, mikä oli oikein kiva, ei tullut ihan omissa oloissa oltua vaan koko viikonloppua. Vaikka koko viikonloppuna ei ole tullut tehtyä mitään ihmeempää, niin on tämäkin tullut tarpeeseen. Tulee niin hyvä fiilis, kun saa hommia hoidettua, koti on puhdas ja jääkaappi täynnä ruokaa. Mie myös kaipaan aina välillä niitä päiviä ja hetkiä, kun saan olla vaan ihan itsekseni. On parasta ostaa itselleen herkkuja ja laittaa juuri sen hömppäleffan pyörimään, minkä itse haluaa katsoa. Saa vallata yksin koko sohvan ja vaan nauttia omasta seurasta.

Kävin myös perjantaina hakemassa postista lankoja ja katsokaa miten ihania ne ovat. <3 Sormet syyhyten haluaisin päästä jo noihin käsiksi, mutta työ kerrallaan. Tällä kertaa joukosta löytyy myös väriä ja suunnitteilla olisikin tehdä kevättä ajatellen yksi vähän värikkäämpi neule.


Kevät alkaa selkeästi muutenkin jo pikkuhiljaa hiipiä miun mieleen. Bongasin viikko sitten ihan sattumalta näyteikkunan ohi kävellessä aivan ihanan kukkamekon. Sovitin mekkoa ja se oli sillä selvä, mekko lähti mukaani. Tänään sovittelin sitä huvikseen kotona ja ai vitsi, että tykkään tuosta. Näen jo, kuinka yhdistän tuon sukkisten, mustien nilkkureiden ja nahkatakin kaveriksi. Selvästi kevät tulossa, kun värit alkavat taas innostaa pukeutumisessa.


Leivoin myös viikonloppuna suklaa cookies-keksejä. Niin helppoja sekä nopeita tehdä ja näistä tuli vielä oikein herkullisia. Miusta on hauska jotenkin huomata, kuinka olen tykästynyt ihan eri tavalla leipomiseen, kuin ennen. Ennen en oikein välittänyt yhtään leipoa, mutta nykyisin tulee leivottua vähintään joka kuukausi jotain. Ehkä tämä on niitä vanhemisen merkkejä. :D

Nyt aion mennä vielä hetkeksi neulomaan, jonka jälkeen suuntaan sänkyyn peiton alle lukemaan kirjaa siiheksi, kunnes silmät painuvat väkisin kiinni. Tsemppiä ensi viikkoon tyypit! <3

Lähetä kommentti