SOCIAL MEDIA

sunnuntai 2. helmikuuta 2020

VIIKONLOPPU KUVINA


Ihanaa sunnuntai-iltaa ja helmikuuta! Toivottavasti teidänkin viikonloppu on kulunut mukavissa tunnelmissa. Täällä ainakin on! Rentoilu ja nautiskelu ovat selkeästi olleet tämän viikonlopun teemana. Perjantaina startattiin viikonloppu Jaanin kanssa itsetehtyjen ruishamppareiden parissa. Katsoimme jopa kaksi eri leffaa. Toisen leffan lopussa ei meinannut enää silmät pysyä auki, joten unten maille tuli mentyä ajoissa. Lauantain ohjelmaamme kuului kaupoilla käynti, kotona chillailu ja illalla päätimme kerrankin suunnata ihmisten ilmoille. Kävimme syömässä sympaattisessa street food -ravintolassa, jossa oli todella hyvää ruokaa. Sen jälkeen päätimme käydä vielä yksillä. Joimme yhdet ja samalla pelailimme korttia. Kauaa ei kuitenkaan ulkona viihdytty, vaan olimme jo ilta kymmenen maissa kotona.

Tämän päivän ohjelmaan on taasen kuulunut makoilua. Aamulla kävimme tosin ulkona reippailemassa. Se ei kumminkaan ollut mitään kovin herkkua, sillä kotiin tullessa olimme sateen kastelemia ja kengät sekä sukat läpimärkinä. Muuten ollaan tehty ruokaa, katseltu leffaa ja olen saanut neulottuakin tänään taas paljon. Nyt kirjoittelen tätä postausta sohvalla ja meinaan jatkaa iltaani vielä sarjan ja neuletyöni parissa. Ihan parasta!


Rennot viikonloput ovat ihan lemppareitani. Jaksaa arkena taas painaa, kun on viikonlopun saanut latailla rauhassa akkuja. Nykyään on myös oppinut sen, että on ihan okei olla täyttämättä viikonloppuja kaikenlaisella tekemisellä ja ohjelmalla. Ei aina tarvitse olla kerrottavana jänniä viikonlopputarinoita. On myös ihan okei vastata, kun kysytään, mitä teki viikonloppuna, että "en mitään ihmeempää". Koska yleensä se on vaan ihan parasta. <3Lähetä kommentti