SOCIAL MEDIA

torstai 6. helmikuuta 2020

6 X PIENTÄ ILON AIHETTA


Tänään on ollut hyvä torstai. Olen ollut koko päivän yllättävän hyvällä tuulella niin töissä kuin kotona. Lieneekö syynä ollut ulkona paistanut aurinko vai pian alkava viikonloppu, ken tietää. Siitä inspiroituneena ajattelinkin rustailla tänne blogiin taas niitä asioista, mitkä tekevät minut onnelliseksi juuri nyt. Näitä on aina mukava miettiä, sillä tällöin tajuaa aina, kuinka suuri merkitys niillä ihan pienilläkin positiivisilla jutuilla on omaan mielialaan. Toivottavasti te myös pysähtyisitte tämän ansiosta hetkeksi miettimään, mitkä jutut tekee juuri teidät tällä hetkellä onnelliseksi.


Lumi. Se, että ulkona on valkoista ja oikeat talvikelit, tekee miut niin iloiseksi. Olen monta kuukautta odottanut talvea ja se, että se saadaan edes vähäksi aikaa tänne, on ihan huippua.

Kuukauden päässä häämöttävä Rukan reissu on myös enemmän kuin odotettu. Ihanaa päästä laskettelemaan ja nauttimaan pohjoisesta.

Tällä hetkellä olen myös todella (painosanalla todella) innoissani neulomisesta. Vaikka neulon muutenkin melkein päivittäin, niin tällä hetkellä neuloosi on taas kovimmillaan. Pää on täynnä ideoita, joita haluan päästä toteuttamaan. Tällä hetkellä neulon hulluna poikaystävälleni villapaitaa, josta tulee niiiiiin magee! Lisäksi sormet syyhyten odotan huomista, jolloin pääsen töiden jälkeen hakemaan postista paketin, joka on täynnä ihania lankoja seuraaviin projekteihin. Best!

Lukeminen. Nykyään ennen nukkumaan menoa, en räplää puhelinta sängyssä, vaan tartun kirjaan. Lukeminen rauhoittaa mielen ja auttaa nukahtamaan rauhallisemmin. Mie myös rakastan syventyä kirjoihin, sillä niiden kautta pääsee elämään ihan toista todellisuutta ja unelmoimaan. Suosittelen oikeasti vaihtamaan puhelimen selaamisen kirjojen lukemiseen!

Söpöt koiravideot ja -kuvat. Lähetellään poikaystävän kanssa lähes päivittäin suloisia kuvia ja videoita koirista. Niistä tulee aina niin hyvälle mielelle, eikä suloisen koiram kuvaa vaan voi katsoa ilman, että nousee hymy huulille. Koirat tekee kaikesta parempaa! <3

Viimeisenä asiana, joka tällä hetkellä ilahduttaa, voisin mainita juoksemisen. Olen innostunut taas käymään juoksemassa ja on ihan parasta huomata, kuinka siinä kehittyy. Vaikka olisin väsynyt töistä, niin saan hurjasti energiaa juoksulenkistä. On huippua huomata, kuinka jaksaa pikkuhiljaa juosta kauemmin ja kauemmin. Lisäksi juoksemisesta saa ihan parhaan fiiliksen.


Siinä nyt muutamia arkisia juttuja, mitkä tekee miut just nyt onnelliseksi. Nyt haastankin teidät miettimään edes kolme pientä asiaa, jotka tuottavat iloa juuri nyt. Jos haluatte, niin voitte jättää niitä alas myös kommentteihin. Muistetaan jakaa iloa! <3

6 kommenttia :

 1. Oi onpas ihanat kuvat! Rukan reissu kuulostaa mahtavalta, toivottavasti silloin sattuisi olemaan hyvät kelit! *.* Mut teki eilen iloiseksi penkkarilaisten ilon näkeminen! Itse olin penkkarirekassa viime vuonna ja sen ilon katselu oli niin ihanaa, kun kaikki omat muistot puskivat esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Ja hei vitsi, tuo on kyllä niin totta! Omistakin penkkareista on jo 3 vuotta aikaa ja muistan, että se oli ihan huippu hauska päivä.

   Poista
 2. Kivan positiivinen postaus ja kauniita kuvia susta <3 ihana toi hiusjuttu! 8)

  VastaaPoista
 3. Hei, millä ohjeella olet tehnyt tuon neuleen? Se on ihana, haluaisin yrittää itsekkin neuloa sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Miulla ei valitettavasti ole mitään ohjetta tuohon, sillä villapaita oikeastaan syntyi vaan siinä tehdessä. :D Ainoastaan tuohon lehtikuvio-osioon löysin Pinterestistä ohjeen.

   Poista