SOCIAL MEDIA

torstai 23. tammikuuta 2020

LÄMPÖVARMA TUPSUPIPO


Pipotehtaan viimeisin tuotos, olkaa hyvä. Idea tähän pipoon syntyi jo enne joulua, kun olimme äitini kanssa viettämässä tyttöjen viikonloppua Helsingissä. Törmäsin ihan sattumalta tuohon supersuloiseen tupsuun, joita eräs nainen myi pienessä kojussaan. Olen heikkona muhkeisiin tupsuihin, joten minun oli pakko ostaa tuo, sillä näin heti sieluni silmin, millaisen pipon neuloisin sen kaveriksi. Halusin tehdä mahdollisimman lämpimän pipon, joka lämmittäisi kovimmillakin pakkasilla (joita ei nyt ilmeisesti edes saada tänä talvena).

Neuloin pipon kaksinkertaisella Dropsin Karisma-langalla, joka on siis 100% villaa. Aluksi suunnittelin tekeväni jonkinlaista palmikkoa, mutta päätin päästää itseni helpommalla, sillä hieno palmikko ei edes pääsisi oikeuksiin mustassa pipossa. Pipo valmistui nopeasti ja samalla tuli kyllä muistettua taas, miksi en tykkää neuloa pelkkää mustaa. Silmukat häviää ja silmät menee vaan kieroon, kun koitat nähdä niitä.


Viime sunnuntain metsäretkellä tuli myös testattua tämä pipo. Lämmin se ainakin oli, kuin mikä. Jopa ehkä liian lämmin näille plussa-/nollakeleille. No toivottavasti viimeistään ensi talvena saataisiin niitä oikeita talvipakkasia. Tämä pipo toimii niillä säillä varmasti.

Nyt aion tehdä itselleni juoksulenkin jälkeistä iltapalaa, heittää jalat sohvalle, laittaa netflixin päälle ja napata neulepuikot käteen. Huomenna lähdetään viikonlopun viettoon Lappeenrantaan. Kiva loppuviikko siis tiedossa. Toivottavasti teilläkin! <3
2 kommenttia :

  1. Tupsu pipot on niin kivoja <3! Tuo sinun pipo näyttää ihanan lämpöiseltä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, ihan lemppareita vuodesta toiseen! <3 Voi kiitos, sitä se kyllä onkin!

      Poista