SOCIAL MEDIA

tiistai 28. tammikuuta 2020

ARKI RULLAA TAAS


Uusi viikko ja uudet kujeet, eikö niin? Ainakin melkein. Mie aloitin tällä viikolla työt, joita teen seuraavan kuukauden. Työ sinäänsä ei ole uusi, vaan ihan sama paikka, missä vietin viime kesänikin. Päätin nimittäin mennä siksi aikaa töihin, ennen kuin opintoihini kuuluva työharjoittelu alkaa. Tänä keväänä miulla ei ole yhtään lähiopintoja, joten rahan tienaaminen tässä välissä ei ole yhtään hullumpi juttu. Muutenkin kiva saada arki taas rullaamaan ja asiat mallilleen. Stressasin paljon tätä kevättä ja sitä, miten saisin asiat järjesteltyä ja nyt tuntuu, että ne järjestyivät mitä parhain päin. Olo on helpottunut ja onnellinen, kun tulevissa päivissä ja kuukausissa on jokin järki.

Tänään tullessani töistä kotiin olin yllättävän hyvällä tuulella ja energinen. Päätin puunata koko kämpän ja parissa tunnissa olin pessyt koneellisen pyykkiä, imuroinut, pyyhkinyt pölyt, tiskannut, vaihtanut sänkyyn puhtaat lakanat ja pessyt jopa vessan. Puhdas koti tuntuu tällä hetkellä niin ihanalta. <3


 Tässä postauksessa ei taaskaan tunnu olevan mitään päätä eikä häntää, mutta tarvitseeko aina ollakaan. Ehkä tämän postauksen ideana onkin vaan tällainen hyvän mielen höpinä. Tänne nimittäin ainakin kuuluu hyvää, toivottavasti myös sinnekin!

Nämä räpsyt ovat viime viikonlopulta, jonka vietin kotikotona Lappeenrannassa. Tuli ulkoiltua, saunottua, neulottua ja vaan oltua. Parasta! <3 Talvestakin sai nauttia. Kunnon oikeasta talvestakin pääsen vielä nauttimaan, nimittäin reilun kuukauden päästä suunnataan Rukalle. Maltan tuskin odottaa, että pääsen kunnon lumimaisemiin ja laskettelurinteisiin. Kaikkea kivaa siis luvassa!

Ihanaa iltaa ja tsemppiä tähän viikkoon! <3

Lähetä kommentti