SOCIAL MEDIA

tiistai 31. joulukuuta 2019

VUOSI 2019 PAKETISSA


Huh, on taas tullut aika hyvästellä kulunut vuosi sekä kääntää katseet tulevaan vuoteen, tällä kertaa vielä tulevaan vuosikymmeneen. Tuntuu, että tämäkin vuosi on hurahtanut taas hirveällä vauhdilla ohi. Vuoteen on mahtunut paljon ihania hetkiä ja vastapainoksi myös niitä ei niin ihania hetkiä. Päällimmäisenä kuluneesta vuodesta jää mieleen erilaiset ihanat reissut. Lapin reissu sekä Kyproksen matka eritoten. Myös kaikki pienet viikonloppureissut ovat piristäneet arkea ihanasti.


2019 on ollut myös vuosi, milloin olen ottanut aikaa itselleni kaiken muun ohella. Olen tehnyt juttuja, joista saan hyvän fiiliksen. Olen lukenut monta kirjaa, neulonut monta neuletta (uusin tulossa esittelyyn ihan pian), urheillut aina silloin kun siltä tuntuu ja levännyt silloin, kun kroppa on sitä kaivannut. Parhaita juttuja tässä vuodessa on myös ollut muun muassa juhannuksen vietto perheen kanssa mökillä, luontoretket, Ed Sheeranin keikka kera parhaan ystävän, kaikki hauskat juhlat sekä vuoden kruunauksena ihana joulu rakkaiden seurassa.

Mukaan on mahtunut myös stressiä, väsymystä ja ahdistusta, yllättävän paljonkin. Huonoimmistakin päivistä on kumminkin selvitty ja siitä on kiittäminen lähimmäisiä. Saa olla kyllä niin kiitollinen, kun on aina niin kullan arvoisia ystäviä, poikaystävä sekä perhe tukena. Joten jos jostain saa olla tämän vuoden jälkeen kiitollinen, niin heistä. <3


Vuodelle 2020 en aio tehdä mitään ihmeempiä lupauksia. Odotan kyllä innoissani, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Toiveissa olisi kumminkin, että tulevaisuuden suunnitelmani alkaisivat pikkuhiljaa selkiytymään. Toivon, että ensi vuoden lopussa en olisi ihan näin hukassa, mitä tällä hetkellä. Vuonna 2020 olisi myös tarkoitus muuttaa poikaystäväni kanssa yhteen ja sitä odotan myös innolla, sillä yksin asuminen on alkanut viime aikoina tympimään. Yhtenä aika isona, mutta ehkä vielä aika varovaisena haaveena olisi se, että tulevana vuonna hankkisin koiran pennun. Olen alkanut kaipaamaan niin kovin koiraa jokapäiväiseen elämääni ja pyöritellyt näitä asioita jo pitkään mielessäni. Sitä kautta on konkretisoitunut olo siitä, että olen valmis ottamaan vastuun koirasta ja elämäntilanteeni myös sallisi sen. Saa nähdä, kuinka käy, mutta toivon todella että 2020 vuoden lopussa minulla on oma karvavauva jaloissa pyörimässä. <3


Kuinka teidän kulunut vuosi on mennyt? Entä millä fiiliksillä suuntaatte uuteen vuoteen?

Haluan toivottaa teille kaikille onnellista ja ihan parasta uutta vuotta 2020! Toivottavasti uusi vuosikymmen starttaa mahtavasti ja tästä tulee unohtumaton vuosi. Ei kai siis muuta, kuin ensi vuoteen!
Lähetä kommentti