SOCIAL MEDIA

perjantai 6. joulukuuta 2019

SUOMEN JUHLAPÄIVÄ


Hyvää huomenta ja rauhaisaa itsenäisyyspäivää! <3 Tänään juhlitaan Suomea ja ihan syystäkin. Suomi ja suomalaisuus ovat itselleni ainakin tärkeitä asioita. Asioita, joista voi olla ylpeä. Ollaanhan me todella etuoikeutettuja, kun olemme syntyneet juuri tähän maahan. Meillä on asiat niin hyvin verrattuna moniin muihin. Tänään voi siis hyvillä mielin kohottaa maljan ihanalla itsenäiselle Suomellemme ja miettiä niitä asioita, joista on kiitollinen.


Vaikka tällä hetkellä ulkona ei olekaan yhtä kaunista ja valkoista, kuin näissä kuvissa, niin ei pidä antaa sen lannistaa. Nämä kuvat kävin nappaamassa viime tiistaina. Viettelin etäpäivää koulusta kotona ja ulkona oli mitä kaunein sää. Päätin lykätä kouluhommia illemmalle ja napata kameran mukaan ja suunnistaa ulos nauttimaan ilmasta. Se osoittautui erinomaiseksi ratkaisuksi, sillä kunnon ulkoilusta sai niin paljon energiaa sekä hyvän mielen, lisäksi kameralle tallentui ihania fiilis otoksia ja  kouluhommat kulkivat myöhemmin myös huomattavasti paremmin.


Itsenäisyyspäivän suunnitelmiin mahtuu paljon vaan nauttimista ja rentoutumista. Aamupäivällä olisi tarkoitus leipoa ja koristella poikaystäväni kanssa pipareita, kun vihdoin on koko päivä aikaa. Illalliseksi meinasimme valmistaa herkullista uunismetanalohta kera muusin. Illalla sitten perinteiseen tapaan käperrytään sohvan nurkkaan herkkujen ja kuohuvan kanssa seuraamaan itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Rentoa kotona oleskelua siis luvassa. Ihan parasta! <3


Toivottavasti teilläkin on luvassa ihana itsenäisyyspäivä! Muistakaa nauttia! <3

Lähetä kommentti