SOCIAL MEDIA

lauantai 28. joulukuuta 2019

JOULU 2019


Joulu alkaa pikkuhiljaa olla juhlittuna. Vatsa on täynnä kinkkua ja joulusuklaata. Toivottavasti teidän joulunvietto oli yhtä onnistunutta, kuin täällä. Otin koko joulun oikein rennosti ja vaan nautin jokaisesta hetkestä. Kuviakaan ei tullut ihan hirveästi napsittua ja olen pysytellyt myös somemaailmasta vähän aikaa erossa. Tekee ihan hyvää välillä laittaa puhelin syrjään ja olla läsnä.

Vietin joulua siis Lappeenrannassa perheeni parissa. Jouluaattona heräsin perinteisesti aikaisin Joulupukin Kuumanlinjan pariin. Tuota ohjelmaa on tullut katseltua aina lapsesta asti, joten siitä on myös muodostunut tärkeä perinne näin aikuisena. Jouluaattoomme sisältyi myös perinteisesti joulupuuro, lautapelejen pelaaminen, jouluateria sekä joulusauna. Illalla myös viimeisenä avasimme lahjat. Itse olin ainakin ollut todella kiltti, sillä sain aivan ihania lahjoja. Astioita, uuden yöpuvun, kosmetiikkajuttuja ja vaikka mitä. Koiran pentua pukki ei tuonut, mutta sen sijaan toi koiran kakkapusseja sekä pennulle lelun. Ehkä vielä joku päivä olisi se pentukin...


Joulupäivä jatkui oikeastaan samalla, mutta vielä rennommalla kaavalla. Koko päivä tuli hengattua yöppärissä. Leffoja, pelejä, ruokaa ja yhteistä aikaa perheen kanssa. Mitäs muuta sitä tarvitseekaan. <3 Viimeiset päivät ollaan vietetty myös noiden juttujen äärellä. Jos jotain, niin on ainakin tullut hengähdettyä ja otettua rennosti. Parasta joulussa onkin se, kun kellään ei ole kiire mihinkään ja voidaan yhdessä touhuta kaikkea kivaa.


 Nyt on aika myös kääntää täällä blogin puolella katseet joulusta uuteen vuoteen, johon on muuten enää kolme yötä aikaa. Joulu 2019 on ollut taas aivan korvaamattoman ihana ja lämmin. <3 Seuraavaksi palaillaankin sitten uuden vuoden juttujen parissa. Ihanaa viikonlopun jatkoa teille!
2 kommenttia :