SOCIAL MEDIA

tiistai 17. joulukuuta 2019

JÄMÄLANGOISTA KOIRAN NEULE


Pitkästä aikaa pääsen esittelemään teille uusimman neuleeni. Viimeiset pari kuukautta on tullut neulottua hulluna joululahjoja, joita en tietystikään ole voinut esitellä täällä. Uusin neulokseni ei tällä kertaa olekaan ihmiselle vaan koiralle!

Kaikki neulomista harrastavat varmasti tietävät, kuinka jokaisesta työstä jää aina ylimääräistä lankaa pyörimään nurkkiin. Miullekin jämälankakeriä on kertynyt ihan hullu määrä. Niitä ei myöskään halua heittää menemään, sillä aina miettii, että kyllä minä vielä jotain niistä teen. Nyt sainkin idean, mihin voisin hyödyntää muutamia seiskaveikan jämälankoja.


Oskun neule on tehty siis Novitan 7 Veljestä -langoista. Hyödynsin tätä ohjetta muokkaillen oman mieleni mukaan. Lopputuloksena syntyi käytännöllinen raidallinen neule koiralle. Vielä ei tosin Osku neuletta näillä keleillä tarvitse, mutta kunhan kunnon pakkaset saapuu (toivottavasti saapuu) niin ei pieni lisälämmitys ole yhtään pahitteeksi.

Pakko myöntää, että tämän neuleen kuvaaminen oli astetta haastavampaa. Kuvattavalla oli aikamoinen vauhti päällä ja suurin osa otoksista olikin ihan heilahtaneita. Osku päätti myös kirjaimellisesti kastaa uuden neuleensa ja pyöri hulluna se päällä lumihangessa. Hän antoi siis oman loppusilauksensa neuleelle. Sisällä varastettiin myös kuivumassa oleva neule ja heiluteltiin sitä hulluna pitkin kämppää. Tiedä sitten, oliko kyseessä jokin mielenilmaisu uutta neuletta kohtaan..?


Mitäs te tykkäätte tästä jämälankateoksesta? Mihin kaikkeen te olette hyödyntäneet ylijäämä lankojanne?Lähetä kommentti