SOCIAL MEDIA

lauantai 21. joulukuuta 2019

3 YÖTÄ JOULUUN


"Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse eilen, kun näin silmät tonttusen..."

Joko teillä on lahjat paketoitu ja joulufiilis katossa? Miulla ainakin on! Viime päivät olen käyttänyt vaan rentoutumiseen ja joulutunnelmaan virittäytymiseen. Olen katsonut monta jouluelokuvaa, syönyt pipareita ja vaan fiilistellyt. Huomenna suunnataan äidin kanssa myös Kauneimpiin Joululauluihin, joka on meille jokavuotinen jouluperinne. Sieltä jos mistä saa aimo annoksen joulun tunnelmaa.


Nyt joulun aikaan aion keskittyä vaan lähimmäisten kanssa oleiluun. Parasta on, kun voi viettää yhdessä kiireetöntä laatuaikaa. Aion lisäksi syödä hyvin, nukkua hyvin, lukea ainakin yhden kirjan, lenkkeillä Osku-koiran kanssa sekä vaan olla ja unohtaa kaiken stressin. Joulussa on vaan jotain lämpöä ja taikaa, mikä tekee siitä niin ihanan juhlan.

Rakastan myös perinteitä. Rakastan niitä asioita, jotka ovat kulkeneet lapsuuden jouluista mukana tähänkin päivään. Jouluaaton aamun lastenohjelmat, riisipuuro, kotikoti, aidon kuusen tuoksu, yhdessäolo sekä joulusauna, ovat niitä asioita, jotka tekevät miun joulusta joulun. Nyt pidetään vielä peukut pystyssä, että jouluna olisi valkoinen maa. Se kyllä kruunaisi koko joulun.


Toivottavasti tekin olette jo ihan joulufiiliksissä! Muistakaa nauttia ja olla läsnä. <3 Ihanaa joulun aikaa!

Lähetä kommentti