SOCIAL MEDIA

maanantai 25. marraskuuta 2019

MARRASKUUN KUULUMISIA & PUHELIN KUVIA

Hullua, että on jo marraskuun vika viikko ja ensi viikolla elelläänkin vuoden viimeistä (ja ihaninta) kuukautta. Marraskuussa tämä blogikin on elellyt vähän hiljaisempaa elämää. Pitkälti se on johtunut siitä, että kun kokoajan on synkkää ja harmaata, niin kuvia ei ole oikein syntynyt. Arkipäivät menee koulussa ja kun aamulla lähden kouluun ja iltapäivällä palaan, niin on vaan pimeää. Onneksi aina silloin tällöin on ehtinyt napsia kuvia ja kirjoitella tänne. Puhelimeeni on myös kertynyt muutamia kuvia ja ajattelinkin pitkästä aikaa jakaa niitä tänne. Joten eiköhän pidemittä puheitta mennä asiaan.


1. Löysin Lahden Kätevä & Tekevä -messuilta aivan ihanaa lankaa. Lanka on Suomessa käsin värjättyä ja onhan tuo superkauniin sävyinen. Tuo ihana lanka polttelee edelleen korissani, sillä tällä hetkellä täytyy saada kaikki joululahjat alta pois ja sitten voin käydä tuon kimppuun.

2. Täytyi heti napata kuva, kun huomasin, että Lahden kaduille oli jouluvalot ilmestyneet. Valot tuovat kyllä niin ihanaa tunnelmaa pimeisiin iltoihin.

3. Lappeenranta ja jäinen maisema. Onneksi kelit on taas vaihtuneet edes pienen pakkasen puolelle. Vielä kun tulisi lunta...

4. Rakkain karvakuono. <3 Aina kotikotona käydessä vastassa on maailman iloisin vastaanotto. Täytyy vaan aina vähän väistellä liian innokkaita ja märkiä pusuja, joita tuo rakastaa jakaa.


1. Tämän syksyn ehdoton lempivaate on ollut tuo tekemäni villapaita. (Löytyy täältä) Se onkin ollut erittäin ahkeralla käytöllä. Onnistunut tekele siis!

2. Isänpäivälounas kotikotona. Äidin tekemät ruuat maistuvat aina vaan niin hyvälle. <3

3. Nykyään kun asuu kerrostalossa, eikä ole saunaa, niin saunaa on alkanut myös kaipaamaan. Ihan parasta aina kun pääsee saunomaan pitkästä aikaa.

4. Aamut, jolloin ei ole kiire mihinkään. Parasta kun voi juoda aamukahvin kaikessa rauhassa ja laittaa kynttilän palamaan.


1. Jos jotain hyvää täytyy pimeistä illoista keksiä, niin on se se, että olen taas innostunut lenkkeilemään. On ollut todella virkistävää käydä juoksulenkillä, kun on pimeää. Lenkkipoluilla ei kamalasti liiku muita kuin koiranulkoiluttajia sekä joitain satunnaisia muita lenkkeilijöitä. Suosittelen kokeilemaan, sillä noissa pimeissä illoissa on myös ihan oma tunnelmansa!

2. Jouluelokuvien ystävänä käytiin myös poikaystäväni kanssa katsomassa uusi jouluelokuva Last Christmas. Ei ehkä mikään jouluisin, mutta muuten kyllä tykkäsin elokuvasta! 

3.  Viime viikonloppuna kävin vierailemassa ystäväni luona Tampereella. Pääsin myös samalla tutustumaan hänen uuteen koiranpentuunsa. Niin suloinen! Oma koirakuume senkun kasvaa...

4. Lauantaina kävimme ystäväni kanssa myös vähän tutustumassa Tampereen baareihin. Pitkästä aikaa tuli vietettyä lauantai-iltaa jossain muualla, kuin kotisohvalla, haha. Kotisohvan saakin vissiin hetkeksi hylätä, sillä tuleviltakaan viikonlopuilta ei menot ja meiningit puutu. Voihan pikkujoulukausi.. :D

Lähetä kommentti