SOCIAL MEDIA

keskiviikko 16. lokakuuta 2019

TÄLLÄ HETKELLÄ INSPIROI...


Hellou ja ihanaa (sateista) keskiviikkoa! Mulla tuli pitkästä aikaa fiilis, että haluan tulla vaan rennosti höpöttelemään tänne ja jakamaan inspiroivia kuvia. Pinterest on ollut kovalla käytöllä viime viikkoina ja halusinkin tulla jakamaan pienen kollaasin verran inspiraatiota. Rakastan vaan selailla kauniita kuvia ja joskus saattaa vierähtää muutama tuntikin Pinterestiä tutkiessa. Näin syksyisin huomaan, että varsinkin luonto inspiroi minua. Kaikki luonnon sävyt ja materiaalit vaan näyttävät niin kauniilta.

Tämä ei myöskään varmaan yllätä ketään, mutta erilaiset neuleet inspiroivat myös. Muhkeat, pörröiset ja mahdollisimman pehmoiset, ovat varsinkin omaan makuuni. Huomaan miettiväni jatkuvasti, mikä olisi hyvä projekti seuraavaksi, kunhan saa entiset ensin alta pois. Tällä hetkellä olen innostunut varsinkin erilaisista neuletakeista, villapaidoista ja lämpöisistä pipoista. Voi kun olisi vaan enemmän aikaa neuloa ja toteuttaa kaikki visiot. On ollut ihana myös huomata, kuinka paljon te olette tykänneet neuleistani. Miusta on aina jännää esitellä tekemiäni neuleita täällä ja ilokseni olen huomannut, että juuri ne postaukset ovat kaikista suosituimpia. Jatkossakin lupaan siis tulla postailemaan neuleistani tänne aina sitä mukaan, kun niitä valmistuu. <3 Sillä välin täällä voi käydä tutustumassa kaikkiin neuleprojekteihini, jotka olen täällä aikaisemmin jakanut.

Koti, pimeät illat ja tunnelmavalot ovat myös tällä hetkellä ihan parasta. Asensin eilen jouluvalotkin paikoilleen, koska mielestäni on jo oikea aika aloittaa joulun odotus ja tuovathan ne nyt tunnelmaa iltoihin. Ihanista tunnelmavaloista aionkin nauttia loppuillan ja huomenna pääsenkin jo viikonlopun viettoon koulupäivän jälkeen. Suuntaan viikonlopuksi Lappeenrantaan, enkä malta odottaa!

Tunnelmallista iltaa, palaillaan taas! <3


2 kommenttia :

  1. ihanan syksyinen inspo kollaasi <3 ! kiva että postailet tänne sun tekemistä neuleista, ne on niin hienoja ja taitavasti tehty 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos taas ihanasta kommentista <3 Kiva kuulla, että tykkäät miun neuleista :)

      Poista