SOCIAL MEDIA

maanantai 7. lokakuuta 2019

PARASTA SYKSYSSÄ X 6


Monesti tulee todettua, kuinka onnellinen sitä onkaan, kun on syntynyt Suomeen ja pääsee nauttimaan kaikista vuodenajoista. En ole koskaan osannut valita vain yhtä lempivuodenaikaa, sillä jokaisessa vuodenajassa on omat huonot ja hyvät puolensa. Rakastan kesää, mutta ihan yhtä paljon rakastan myöskin lunta sekä talvea. Nyt ajattelinkin tehdä tälläisen pikku listauksen asioista, jotka tekevät syksystä ihanaa aikaa. Mitkä ovat teidän lempparijuttuja syksyssä?


Ehkä aika itsestään selvä asia, mutta luonto on ehkä kauneinta syksyssä. Mikä väriloisto ulkona tällä hetkellä onkaan. Ruskan sävyt ovat niin kauniit ja niistä täytyy nauttia nyt vielä kun voi. Ruska saapuu taianomaisen nopeasti, mutta katoaa joka vuosi myös yhtä nopeasti.

Luonto ja ruska luultavasti myös tekee sen, että rakastan syksyllä ulkoilua. Naureskeltiin viikonloppuna jo poikaystäväni kanssa sitä, kuinka meistä on tullut vanhoja, sillä olemme jo useampana sunnuntaiaamuna lähteneet metsäretkelle. Raikas ja viileä syysilma sekä rauhallinen metsä tekevät vaan niin hyvää. Salaisena haaveena onkin ollut se, että ehkä joku syksy voisi lähteä vähän isommallekin metsäretkelle pohjoiseen ja yöpyä metsän keskellä.


Tämän olen maininnut jo useamman kerran, mutta rakastan syksyssä myös sitä, että silloin ei ole paineita olla koko ajan tekemässä jotain. Syksyllä on enemmän kuin ok, vaan maata kotisohvalla kynttilöiden valossa neulomassa ja katsomassa lemppari leffoja. Pimenevät illat tuovat mukanaan ihanaa lämpöä ja tunnelmallisuutta.

Yksi ehdottomasti parhaista jutuista syksyssä on myös se, että voi pikkuhiljaa aloittaa joulun odotuksen. Miulla alkaa ainakin jo kääntymään ajatukset joulun suuntaan ja maltan tuskin odottaa, että pääsen fiilistelemään joulua koko sydämestä! (Vielä pitää ehkä hetken aikaa koittaa hillitä itseään...)

Kylmenevien säiden ansiosta syksyllä pääsee myös kaivamaan lemppari villapaidat sekä villasukat esiin. Itse ainakin rakastan hengailla kotona villasukat jalassa ja kääriytyä ihanan pehmoiseen villapaitaan.


Arki on myös yksi parhaista ja samalla myös välillä tylsimmistä asioista syksyssä. On ihanaa päästä taas kiinni kesän jäljiltä arkirutiineihin. Itselläni on ainakin tällä hetkellä hyvin levollinen ja turvallinen olo, kun arki rullaa niin kuin kuuluukin. <3

Ihanaa uutta viikkoa tyypit, muistakaa nauttia syksystä! <3

Lähetä kommentti