SOCIAL MEDIA

keskiviikko 23. lokakuuta 2019

OSLO-PIPO


Tiesittekö että tänään vietetään Suomalaisen Käsityön Päivää? No, minä en ainakaan tiennyt, vaan törmäsin tähän sattumalta Instagramia selaillessa. Siitä inspiroituneena päätinkin tulla jakamaan tänään uusimman neulomukseni, koska mikäs olisikaan parempi päivä siihen. 

Uusimpana neulomuksena puikoilta tipahti pipo. Pipo ei tosin ole tällä kertaa suunnittelemani, vaan ohje on PetiteKnit:in The Oslo Hat. Ohjeen voi ostaa itselleen muutaman euron hintaan täältä. Poikaystävältäni tuli toive, että hän tarvitsisi itselleen uuden pipon talveksi. Sain heti idean, että tekisin tämän Oslo-pipon hänelle, sillä olen pitkään halunnut päästä kokeilemaan sitä mallia ja muutenkin pipo on oikein tyylikäs perus malli. Neuloin pipon Dropsin Baby Merino -langasta, joka on siis 100% villaa. Yllätyin oikein, kuinka lämmin piposta loppujen lopuksi tuli. Neuloin pipon kaksinkertaisella langalla ja korvien kohdalle tuleva taite on kolminkertainen. Tämä pipo päässä ei pitäisi siis korvien paleltua.


Piposta tuli oikein nätti peruspipo ja ainakin saaja on ollut tyytyväinen. Olen miettinyt, että jossain välissä voisin neuloa itselleni myös samanlaisen, toki ehkä jollain hempeämmillä sävyillä. Tuo on nimittäin juuri sellainen täydellinen peruspipo, joka menee ulkoillessa paremmin kuin hyvin. Malli on myös siitä kiva, että se menee niin miehelle kuin naiselle. Viime vuosina on myös vaatekaupat olleet täynnä tämän näköisiä pipoja. Jos siis on etsinnässä kiva peruspipo, niin kannattaa ehdottomasti tutustua tähän. Ohjeet olivat selkeät ja helpot, joten tämä pipo luonnistuu varmasti myös aloittelijoilta!

Nyt jatkan tätä iltaa päivän teemaan sopivasti neulomalla uutta villapaitaa. Rentoa illan jatkoa sinne ruudun toiselle puolelle! <3


Lähetä kommentti