SOCIAL MEDIA

tiistai 24. syyskuuta 2019

SYYSJUTTUJA


Syksy tuntuu aina herättävän ihmisissä monia tunteita. Haikeutta, jännitystä, onnellisuutta sekä inhoa. Osa inhoaa syksyä sydämensä pohjalta, kun taas osa nauttii siitä. Itse kuulun ehdottomasti jälkimmäiseen porukkaan. Miulle syksy on inspiroitumisen aikaa. Innostun ja inspiroidun lähes kaikesta. Syksyin tuntuu, että olen luovimmillani. Tekisi mieli vaan istua koko päivä puikot kädessä luomassa jotain uutta. Pää on täynnä ideoita miljoonaan uuteen neuletyöhön, voi kun vaan vuorokaudessa olisi enemmän tunteja.

Muutenkin kotoilu on ihan parasta syksyllä. Kesä menee aina touhutessa ja kokoajan on jotain tekemistä. On siis ihanaa syksyisin vaan sytyttää muutama kynttilä, laittaa elokuva pyörimään ja vaan olla ja nauttia kotona. Ehkä miusta on tullut vaan kunnon kotihiiri, sillä nautin nykyään suunnattomasti siitä, että saan vaan olla kotona ja tehdä omia juttujani.


Kelien viilenemisen takia tajusin myös viikonloppuna, että pipo voisi olla jo aika hyödyllinen. Vaihtoehtoina oli lähteä ullakon häkkivarastoon penkomaan talvivaatteita läpi ja etsimään pipoja tai tarttua puikkoihin ja tehdä sellainen. Arvatenkin tartuin puikkoihin ja neuloin yllä näkyvän pipon yhdessä illassa. Pipo on neulottu Novitan Hygge Wool -langasta 10mm puikoilla, joten se valmistui nopeasti yhdessä illassa. Häkkivarasto ja talvikamojen läpikäynti saa siis vielä hetken odottaa. Tästä piposta tuli kyllä täydellisen muhkea ja lämmin pipo. Nyt ei enää kylmät kelitkään haittaa!


Jotenkin syksy on kotoilun lisäksi myös innostanut ruoanlaittohommissa. Viime lauantaina sain idean leipoa pitkästä aikaa pullia. Ja ai vitsi, kuinka kotoisa olo tuli, kun pullan tuoksu valtasi asunnon. Maussakaan ei ollut mitään moittimista. Pulla vaan toimii aina! <3

Siinäpä nyt nopeasti hiukan syksykuulumisia. Nyt jatkan neuleen viimeistelyä ja ihanaa syyskotoilua. Nauttikaa tekin ihanista syyssäistä, mutta myös siitä kodin lämpimästä syystunnelmasta. Ihanaa viikon jatkoa! <3

Lähetä kommentti