SOCIAL MEDIA

tiistai 17. syyskuuta 2019

KUVAPLÄJÄYS KYPROKSELTA


 Hellurei! Täällä ollaan kotiuduttu eilen Kyprokselta. Kotiin viemisenä nappasin itselleni tietenkin flunssan ja tämä päivä onkin mennyt oikeastaan nenää niistellen ja teetä lipittäen. Siitä huolimatta ajattelin tulla hiukan päivittelemään kuvia ja fiiliksiä reissusta. Tämä tulee nyt olemaan erittäin sekava kuvapläjäys, sillä kuvia tuli napsittua hirveästi, enkä ole vielä edes kunnolla ehtinyt käymään kaikkia läpi.

Lomailimme siis viikon Kyproksen etelärannikolla Protaraksella. Hotellimme sijaitsi aivan Kyproksen parhaaksi rannaksi nimetyn Fig Tree Bayn rannalla. Lomamme oli aivan superonnistunut ja Kypros maana kyllä yllätti meidät positiivisesti. Upeita rantoja ja niin turkoosia vettä. Mukavia ihmisiä ja upeaa luontoa. Ja nam, mitä ruokaa! Saimme nauttia myös joka päivä auringosta ja 30-asteen hellelukemista. Ehdittiin myös viikon aikana nähdä ja tehdä vaikka mitä. Kävimme muun muassa tutustumassa luonnonsuojelualueelle, vuoristoon sekä viinitilaan. Näistä ajattelin myöhemmin rustailla ihan omaa postausta, sillä kuvia noilta reissuilta löytyy hurjasti.


Reissu oli siis mitä onnistunein ja tuli niin tarpeeseen. Vaikka arkeen paluu onkin tuntunut masentavalta (varsinkin tämän flunssan kanssa), niin sai tuosta kyllä taas ihan uudenlaista puhtia. Kyprosta voin kyllä suositella matkakohteeksi ihan kaikille. Tuolla saarella riittää kyllä nähtävää ja tekemistä kaikille.

Oletteko te koskaan käyneet Kyproksella? Mitä te tykkäsitte? Nyt jatkan lomanjälkeisflunssani potemista ja palailen tänne taas paremmalla ajalla. Ihanaa illan jatkoa! <3

Lähetä kommentti