SOCIAL MEDIA

maanantai 2. syyskuuta 2019

KESÄN VIIMEINEN VIIKONLOPPU


Kai se on jo viimein pakko myöntää, että kesä alkaa olemaan ohi, kun kalenteritkin näyttää jo syyskuuta. Huomenna starttaa taas kouluarki, tosin ei onneksi kovin pitkään tarvitse koulussa kärvistellä, sillä jo viikon päästä ollaankin poikaystävän kanssa meidän "kesälomareissussa". Viime viikonloppuna haluttiin ottaa kaikki vielä irti kesän viimeisestä kesäviikonlopusta ja vaan nauttia täysillä. Kesän päättymiseen liittyy myös omanlaista haikeutta, vaikka pidänkin syksystä. Kesää tulee kumminkin aina talvella ikävä.

Muutettiin viikonloppuna myös poikaystäväni tavarat Lappeenrantaan, luultavasti viimeistä kertaa. Hänellä alkaa viimeinen vuosi opintojaan. Syksyn saapuminen tarkoittaa meille siis myös kilometrejä välissä ja niiden ramppaamista junilla. Tuntuu siis myös siltä osin aika haikealta, kun tietää toisen taas olevan kauempana. Kaksi vuotta on kumminkin jaksettu jo junilla ajella viikonloppuisin toisen luo vuorotellen kylään, joten eiköhän tämä viimeinen vuosi mene myös siinä samalla.


Viikonloppuna nautittiin siis täysin rinnoin ihanista kesäsäistä sekä toistemme seurasta. Lauantaina juhlistimme myös kesätöiden loppumista pitsan ja viinin merkeissä. Yhdessä leipominen on niin kivaa yhdessä tekemistä ja kun lopputuloksena on superherkullinen pellillinen pitsaa, niin ei siitä voi tulla kun hyvälle mielelle. Päätimme myös extemporesti lähteä illalla vaan läheiseen venesatamaan istuskelemaan ja nauttimaan kauniista kesäillasta. Ja minkä auringonlaskun luontoäiti meille tarjoilikaan. Jotenkin täydellinen päätös elokuulle ja koko kesälle. Siinä hetkessä tuli niin onnellinen ja kiitollinen fiilis, kun katsoi lumoavaa taivasta. Kuinka onnellinen sitä onkaan, kun on saanut viettää taas yhden niin mielettömän kesän. Kuinka kiitollinen sitä onkaan kaikista ihmisistä ympärillään sekä jokaikisestä ihanasta hetkestä. Niiden voimin jaksoi painaa koko kesän niska hiessä töitä ja nyt taas palata koulun penkille. Onpahan taas talveksi mieltä lämmittävää muisteltavaa. On se elämä vaan niin ihana ja ihmeellinen asia! <3


 Tähän kuvaan ja tunnelmaan on hyvä päättää tämä tunteidenpurkamispostaus. Kauniita unia ihanat! <3Lähetä kommentti