SOCIAL MEDIA

maanantai 19. elokuuta 2019

PARAS ALELÖYTÖ & VIIKONLOPUN KUULUMISET


Tänään pyörähti toiseksi viimeinen työviikkoni käyntiin. Tuntuu hurjalta ajatella, että ensi viikolla lopetan kesätyöni ja palaan takaisin koulun penkille. Kesä on mennyt taas ihan hurauksessa, niin kuin jokaikinen vuosi. Vaikka olenkin viihtynyt kesätöissäni, niin on se ollut myös kuormittavaa. Arkipäivät ovat koostuneet töistä ja sen jälkeen kotona lepäilystä sekä kotitöiden hoitamisesta. Kun arkipäiviin ei ole hirveämmin muuta mahtunut, niin viikonlopuiksi olen koittanut keksiä aina kaikkea kivaa ohjelmaa. Viime viikonloppukin sujahti silmänräpäyksessä ohi, sen täyttyessä kaikesta ihanasta.

Olimme päättäneet poikaystäväni kanssa viettää kunnon laatuaikaa keskenämme. Lauantaiksi suunnittelimme pienen retkipäivän, joka osoittautui oikein onnistuneeksi. Lähdimme heti aamusta liikenteeseen ja ensimmäinen pysähdyksemme oli Vantaan Ikeassa, josta täytyi käydä hakemassa kynttilävaraston täydennystä sekä muita syksyjuttuja kotiin. Söimme myös lounaan siinä, jonka jälkeen lähdimme ajamaan kohti Korkeasaarta. Korkeasaaressa jaksoimme pyöriä muutamia tunteja ja meillä oli ihan superkivaa. Eläinrakkaina oltiin molemmat todella innoissamme ja oli hauska käydä korkeasaaressa todella monen vuoden jälkeen. Tuntui, että olin edelleen aivan yhtä täpinöissäni kaikista eläimistä, kuin silloin aikoinaan lapsena. Kotimatkalla saimme vielä extempore idean käydä pyörähtämässä Jumbossa. Muutamat kaupat tutkittuamme mahojamme alkoi kurnia niin kovin, että päädyimme vielä syömään ravintolaan. Kun vihdoin illalla pääsimme lepäämään, niin uni kyllä maistui. Sunnuntaina vietimmekin vaan super rennon päivän lojuen ja netflixiä katsoen. Ihan parasta vastapainoa lauantaille ja ainakin miun jalat kiittivät kunnon vapaapäivästä.


mekko Samsoe & Samsoe, laukku Vila, kengät Puma, aurinkolasit Gucci

Näissä kuvissa näkyykin lauantain asuni ja luultavasti koko kesän paras ale-löytöni. Tämä ihana sinikukallinen mekko on Samsoe & Samsoe -merkkinen ja on ollut loppukesän erittäin kovassa käytössä. Kyseinen merkki on ihan yksi lemppareistani, mutta opiskelijabudjetilleni aika hintava. Satuin kumminkin bongaamaan tämän superkauniin mekon alennuksesta ja minun oli saatava se. Täydellinen kukkamekko ja menee hyvin syksymmälläkin esimerkiksi villapaidan kanssa. Lauantaina yhdistin sen vaan rennosti tennareihin sekä punottuun korilaukkuun. Tykkään!


Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu! Tsemppiä tähän viikkoon, kohta on taas jo viikonloppu! <3

2 kommenttia :

  1. Super kivannäköinen asukokonaisuus ja tuo mekko on kyllä upea <3! sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista