SOCIAL MEDIA

keskiviikko 7. elokuuta 2019

ELOKUUN MIETTEITÄ


Mistä tietää, että elokuu on pyörähtänyt kunnolla käyntiin? No siitä, että kaikkialla aletaan jauhamaan siitä, kuinka syksy on saapunut. Monet hehkuttavat someissaan syysfiilistä sekä pimeneviä iltoja. Mie en voi kuitenkaan samaistua tähän, en sitten yhtään. Miulle elokuu on kesäkuukausi siinä missä kesä- ja heinäkuukin. Aion nauttia vielä täysillä kesäjutuista elokuun ajan. Syyskuussa voi vasta alkaa puhumaan syksyn saapumisesta. Joten pliis, ei enää syysjuttuja ennen kuin se syksy oikeasti saapuu. Nyt täytyy nauttia vielä viimeisistä kesäpäivistä täysillä!


Miun elokuu tuleekin kulumaan vielä töiden parissa. Viimeiset viikot jäljellä ja syyskuussa koittaakin paluu kouluarkeen. Pitkään ei kumminkaan tarvitse koulun penkillä kärvistellä, sillä varasimme poikaystäväni kanssa reissun lämpöön heti syyskuun toiselle viikolle. Kun koko kesäloma on paiskittu töitä täydet tunnit viikossa, niin itse lomailu ja lepääminen on jäänyt vähän vähemmälle. Mutta minkäs teet, opiskelijana on pakko painaa hommia kesäloman ajan, jotta pystyy taas talvella elättämään itsensä. Päätimmekin siis että olemme ansainneet hieman omaa lomaa, joten on aivan ihanaa päästä Välimeren lämpöön ihan oikeasti vaan lomailemaan ja rentoutumaan. Ehkä sitten jaksaa taas keskittyä loppusyksyn ajaksi kouluhommiin.


Tänä viikonloppuna on taas hieman kotimaan reissausta tiedossa, sillä suunnataan taas Lappeenrantaan koiravahdiksi viikonlopun ajaksi. Niin ihanaa päästä taas paijaamaan lemppari hauvaani ja samalla näkemään ystäviä. Loppu kuukausi onkin aivan tyhjä suunnitelmista, joten saa nähdä mitä kaikkea muuta tämä ihana tämän kesän viimeinen kesäkuukausi tuo tullessaan.

Nautitaan elokuusta ja auringon lämmöstä! <3


Lähetä kommentti