SOCIAL MEDIA

maanantai 22. heinäkuuta 2019

PYÖRÄRETKI MAALAISMAISEMIIN


Jos jotkin asiat kuuluvat yhteen, niin ne ovat kesä ja pyöräily. Pyöräily on varsinkin kesäisin oikein mukavaa puuhaa, sillä siinä yhdistyy niin liikunta, kuin hyötykin, sillä pyörällä on helppoa liikkua paikasta toiseen. Poikaystäväni kanssa meillä on ollut jo pidemmän aikaa puhetta, että kesällä olisi kiva heittää jokin vähän pidempikin pyörälenkki. Viime lauantaina laitoimmekin idean toteutukseen ja hyppäsimme aamupäivästä pyörien selkään. Pyöräilimme Lahdesta Hollolan Kirkonkylälle ja Hollolan keskustan kautta takaisin Lahteen. Toki emme putkeen vetäneet tuota lenkkiä, vaan Hollolan Kirkonkylällä jalkauduimme myös ihastelemaan maiseamia sekä nauttimaan eväistä.

Aluksi hieman jännitimme, että kuinkahan meidän käy, sillä minun pyörässäni ei esimerkiksi toimi kunnolla kaikki vaihteet. No, onneksi se ei menoa paljoa hidastanut. Ainoastaan ylämäissä, joita meidän takaisin tulo -reitillemme mahtuikin enemmän kuin tarpeeksi, oli ehkä hieman haittaa siitä, että vaihteet eivät oikein vaihtuneet... Yhteensä pyöräilimmekin 41,5 kilometriä, joten oikein kelpo suorituksena meille voisin tuota pitää.


 Hollolan Kirkonkylällä eväidemme lisäksi kävimme myös tutustumassa paikallisiin putiikkeihin sekä tietenkin syömässä jädet kesäkioskilla. Nautimme myös ihanista maalaismaisemista ja kunnon kesätunnelmasta. Ihmiset olivat hyvän tuulisia ja tuli jopa itselle oikea lomafiilis, vaikka mitään kesälomaa ei olekaan. Ehdottomasti täytyy uusia joskus tämä reissu, sillä varsinkin reitti jota menimme oli oikein kaunis ja mukava polkea.

Nämä pienet päiväretket tekevät ehdottomasti kesästä kesän. Parasta on kun voi tehdä juttuja, mitä talvella ei pysty tekemään. Nautin myös superpaljon siitä, kun voin yhdistää kesäsäästä nauttimisen, liikunnan, hyvän seuran ja uusiin paikkoihin tutustumisen toisiinsa. Kroppa ja mieli nauttii!


Kannattaa siis hypätä fillarin satulaan ja lähteä tutkimaan lähialueita. Tuskin tulette ainakaan pettymään. Nautitaan kesästä upeasta Suomen luonnosta, joka jaksaa aina ihastuttaa. Ihanaa helleviikkoa, tätä on kaivattu! <3

Lähetä kommentti