SOCIAL MEDIA

maanantai 1. heinäkuuta 2019

KOTIMAANMATKAILUA - UPEA HANKO


Rakastan Suomea ja Suomen kesää. En voisi kuvitellakaan lähteväni kesällä pitkäksi aikaa pois Suomesta, sillä Suomen suvi on jotain niin kaunista. Sen takia kotimaanmatkailu onkin ihan parasta näin kesäisin. Kun on koko kesän täyspäiväisesti töissä, on ihanaa tehdä edes pieniä viikonloppureissuja kotimaan sisällä. Pienet viikonloppureissut virkistävät aina kummasti ja tuovat jaksamista taas uuteen viikkoon. Fakta on myös se, että kauniissa koti-Suomessamme on niin paljon upeita paikkoja, joista ei vain voi saada tarpeekseen.


Viime lauantaina nautimmekin kesäpäivästä ystäväpariskuntiemme kanssa Hangossa. Minulle se oli ensimmäinen kerta Hangossa ja pakko sanoa, että ei kyllä varmasti jää viimeiseksi. Niin kaunis merenrantakaupunki. <3 Päivään sisältyi oikeastaan vaan rantojen fiilistelyä, hyvää ruokaa sekä terassilla istumista. Juuri sellainen rento ja mukava kesäpäivä! Päivä päätettiin vielä poikaystäväni kanssa Kotipizzan kautta ja nautittiin pitsat ulkona pikniktyyliin. Suosittelen!


Mitä tulee kotimaanmatkailuun, niin haaveissa olisi joskus vielä lähteä heittämään kunnon roadtrip Suomen ympäri. Haluaisin ainakin joskus päästä näkemään Lapin kesällä ja sen yöttömät yöt. Haluaisin myös päästä fiilistelemään ihania pieniä maalaiskyliä ja niiden kesää. Nukkua eri kaupungeissa ja uskaltautua ehkä jopa telttailemaan. Ihastella luontoa niin meren, järvien kuin metsien äärellä. Tämä onkin yhteinen reissuhaaveemme poikaystäväni kanssa ja toivottavasti pääsisimme sen joku kesä toteuttamaan.

Tämän kesän kotimaanmatkailuhaaveisiin lukeutuu myös Porvoo, jossa olisi ihana käydä pyörimässä ja nauttimassa sen kauniin kaupungin kesätunnelmasta. Ensi viikonloppuna kotimaanmatkaillaankin Lappeenrantaan, joka on tottakai yksi lemppari kesäkaupungeistani (ihmekkös tuo). Lappeenrantaa voin suositella kaikille kohteeksi, jotka tykkäävät matkustella Suomen rajojen sisällä. Se on toki itselleni rakas kotipaikkakunta, mutta on se myös oikea kesäkaupunki satamoineen ja linnotuksineen. Kiva viikonloppu varmasti siis luvassa, vaikka tällä hetkellä sääennusteet lupaavatkin sadetta. Ei anneta sen kumminkaan haitata!


Löytyykö sieltä muita, jotka rakastavat kotimaanmatkailua varsinkin kesäisin? Mitkä ovat teidän lempikohteitanne? Ihanaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! <3


Lähetä kommentti